Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voornemen voor jou
  Rate this post

  Je hebt de baan waar je altijd van droomde, de liefste man van de wereld en twee schatten van kinderen. Aan de buitenkant ziet jouw leventje er perfect uit, maar van binnen voelt het anders. Voor jouw gevoel ben je alleen nog maar aan het rennen om alle ballen in de lucht te houden. Even tijd voor jezelf zit er nauwelijks nog in. Vroeger kon je jezelf weer opladen door lekker te gaan sporten, maar dat is in jouw huidige drukke schema niet meer in te passen. En dát is te merken.

  Zo ben je beslist zwaarder geworden. Jouw eens zo strakke lichaam heeft hier en daar wat vetreserves opgebouwd en echt blij word je niet van die ‘zwembandjes’. Daarnaast ben je gewoon sneller moe. Je conditie is fors achteruitgegaan. Waar jij voorheen moeiteloos de trappen naar de derde etage, waar jouw kantoor is gevestigd, nam, pak jij tegenwoordig altijd de lift. Je zit gewoon letterlijk en figuurlijk niet goed in je vel. Je baalt van jezelf.

  Slechts 30 minuten
  Het wordt hoog tijd dat je er wat aan gaat doen. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Alhoewel je met een goed voornemen natuurlijk op elke dag van het jaar kunt beginnen, zodat je je niet langer achter smoesje als ‘geen tijd’ of ’te moe’ kunt verschuilen. Want dat is juist het gevolg van het feit dat je niet de moeite neemt om goed voor jezelf te zorgen. Dat is de basis, daar begint het mee. Je kunt vast wel ergens een halfuurtje vrij plannen. Want meer tijd kost het niet wanneer je sport bij Curves Groningen. In slechts 30 minuten train jij elke belangrijke spiergroep. Je training wordt begeleid door een coach die weet wat jij aankunt, waar je grenzen liggen en wat je doelen zijn. Het maakt dus niet uit of je een beginnende of ervaren sporter bent. En, ook niet onbelangrijk om te weten, bij Curves trainen alleen vrouwen. Allemaal vrouwen die, net als jij, werken aan hetzelfde doel, zonder mannen in de buurt waardoor je je bekeken voelt en spiegels waardoor je je continu bewust bent van hoe je eruit ziet. Door te sporten, zul je je fitter gaan voelen en het helpt om die extra kilo’s weer kwijt te raken.

  Door het Curvesprogramma …
  … voel je je energieker
  … verlaag je je vetpercentage
  … ben je stressbestendiger
  … slaap je beter
  … verhoog je je stofwisseling
  … worden je spieren en botten sterker

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply