Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het geheim van een jonger uitziende huid
  Rate this post

  Hoe ziet jouw huid eruit? Oogt die fris en strak of beginnen de eerste tekenen van huidveroudering al zichtbaar te worden? Lachrimpeltjes rond je ogen en fijne lijntjes rond je mond, een kaak-/ halslijn die niet meer zo strak is als toen je 20 was. Het kan behoorlijk storend zijn, vooral wanneer je er graag wilt uitzien zoals je je voelt: jong en vitaal.

  Wil je écht werken aan een mooiere huid, kies dan voor de Reviderm SkinNeedling behandeling, dé (r)evolutie in micro-needling. Al meer dan tien jaar wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de anti-agingmethoden die wordt gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen.

  Strak en stevig bindweefsel is de belangrijkste eigenschap van een gezonde, strakke huid. De spankracht van de huid hangt af van het eigen collageen en elastine en het lichaamseigen hydraterende molecuul hyaluronzuur. Huidveroudering, maar ook andere factoren zoals roken, zon en slechte leefgewoonten dragen bij aan de verslechtering van de huid. Er worden minder cellen geproduceerd, de bloedcirculatie wordt trager, processen in de huid verlopen langzamer en het huideigen regeneratievermogen duurt langer.

  Waarom de Reviderm SkinNeedler?
  Bij micro-needling worden er kleine perforaties in de huid gemaakt. Micro-needling gebruikt het zelfherstellende mechanisme van de huid voor een gelijkmatige, jong uitziende huid.
  Wat de Reviderm SkinNeedler revolutionair maakt, is de positie van de micronaaldjes. Bij andere procedures, zoals de dermaroller, dermapen en mesogun, kan de huid onnodig beschadigd worden. Door de weloverwogen nieuwe positie van de micronaadjes, 10 op een rij, ben je verzekerd van een uiterst precieze behandeling van de huid. De micronaaldjes zijn van chirurgisch roestvrij staal en niet van plastic, zodat afbreken niet mogelijk is.

  Voor een langdurig resultaat is het aan te raden om een behandeling in kuurverband te volgen. Er zijn (minimaal) 6 micro-needling behandelingen in 3 maanden tijd nodig.

  Hoe werkt micro-needling?
  Micro-fijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie, waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de epidermis (bovenste huidlaag). Hierdoor worden de huideigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur. De SkinNeedler zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Hierdoor is de SkinNeedler van Reviderm een effectief middel tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. De Reviderm formules (werkzame stoffen) die tijdens de behandeling worden aangebracht, zijn gepatenteerd en dragen het Duitse kwaliteitskeurmerk. De speciale ingrediënten in deze formules kunnen dankzij de micro-needling dieper doordringen in de huid en blijven hun werking ook na de behandeling voortzetten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply