Rate this post
 • Het geheim van puur eigenbelang
  Rate this post

  Geheimen wil je ontdekken en je wilt er het fijne van weten. Daarom besteden we aandacht aan de ontdekking van Jan Marini, die om te beginnen een échte oplossing wilde vinden voor haar eigen ‘beautiful-agingproces’.

  Bestaande producten hielpen haar onvoldoende en vanuit intensief onderzoek met wetenschappers en onderzoekers is haar ideale productlijn ontstaan. In 1994 werd het merk ‘Jan Marini’ geboren.
  Inmiddels is haar ‘Skin Care Management Systeem’ (SCMS) wereldberoemd en heeft het systeem dit jaar voor de 11e keer op rij de ‘Best Product Of The Year Award’ gewonnen.

  Wat is het geheim van het Skin Care Management Systeem?
  Greet: ‘Dit geheim gaat over aandacht voor wat écht werkt en een totale passie om mensen te helpen aan hun meest vitale uitstraling, door een optimale dosering en een verdeling van actieve ingrediënten die gewoonweg niet in één product passen. Ook kun je niet zomaar alle ingrediënten met elkaar mengen. Dit is opgelost met de multi-layer-technologie, voor elke huidconditie en/of huidtype.’

  In slechts 5 stappen ben je er!

  1. Bioglycolic Face Cleanser
  Een van de meest vriendelijke en efficiënte gezichtsreinigers met 12% glycolzuur. Deze verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid ademt. Glycolzuur is een van de weinige ingrediënten die werkelijk tot diep in de huid kan komen en dus effectieve resultaten geeft.

  2. C-Esta
  Jan Marini verwerkte vitamine C in haar producten op een manier waardoor de werkzame stoffen niet oplossen in de vaak vochtige badkamers. Vitamine C is belangrijk bij de aanmaak van collageen. Daarnaast zorgt deze stap voor een liftend effect.

  3. Bioclear
  Een combinatie van glycolzuur, salicylzuur en azelaïnezuur maakt dit product tot een geweldige huidvernieuwer. Overmatige opbouw van dode huidcellen is in 80% van de gevallen de oorzaak van veelvoorkomende huidproblemen.

  4. Jan Marini Moisturizers
  Technisch gezien bestaat een moisturizer alleen uit olie, vet en water. De moisturizers van Jan Marini daarentegen brengen actieve ingrediënten als Transformation Growth Factor (TGF beta-1) en Thymosine β-4 in voor het behoud van een jeugdige huid.

  5. Zonbescherming
  Veel mensen smeren niet omdat ze het niet prettig vinden om vette zonnebrandcrème te gebruiken. Daarom ontwikkelde Jan Marini een prettige sunscreen die niet vet is. Met een hoge SPF én antioxidanten voor een optimale bescherming.

  Andere producten voor huidverkleuring, acne, volumeverhoging, donkere kringen, rosacea, bruine vlekken en producten speciaal voor de nek zijn te vinden op www.beauty-inn.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply