Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
1/4 - (1 stemmen)
 • Het geheim van wimperextensions
  1/4 - (1 stemmen)

  Waarom iedereen zo enthousiast is over wimperextensions? Omdat je een mooie oogopslag krijgt met lange volle wimpers zonder het gebruik van mascara, wimperverf of een wimperkruller. Je kunt ermee douchen, zwemmen, sporten, in de regen dansen en naar de sauna zonder dat je er daarna uitziet als een panda. Én het scheelt je aardig wat tijd tijdens je ochtend- en avondritueel… Het enige wat je moet doen is je wimperextensions elke ochtend en avond even borstelen en goed reinigen.

  Wait… Say what? Borstelen… Reinigen? Juist! Waarom? Je borstelt of kamt je haren toch ook? En nee, ze vallen niet eerder uit door ze nat te maken en te reinigen. Integendeel. Door goede reiniging van je wimperextensions heb je er langer plezier van. En, nog belangrijker: door goede reiniging voorkom je mijt, ontstoken ogen en andere oogdrama’s die je echt niet wilt.

  Slaap, stof en andere viezigheid vormen kleine klontjes tussen je wimperextensions. Daarin blijven dan ook nog uitgevallen wimpers en wimperextensions zitten en samen vormen deze steeds grotere klonten. Door elke ochtend en avond je wimpers goed te borstelen, borstel je deze viezigheid eruit. Een paar keer van boven naar beneden en weer terug omhoog is voldoende. Let wel op dat je niet borstelt vanaf de lijmaanhechting, omdat je dan je wimperextensions eruit kunt borstelen.
  Daarnaast is het heel belangrijk om elke 2 of 3 dagen je wimperextensions grondig te reinigen. Mijn voorkeur gaat uit naar een goede reinigingsfoam en een cleaning brush. Deze zijn te verkrijgen bij je wimperstylist.

  Reinigingsinstructies
  – Maak je ogen goed nat met je handen vol water of, nog gemakkelijker: gewoon onder de douche.
  – Met behulp van de schuimende reiniger masseer je zachtjes de wimperlijn. Hier kun je ook de cleaning brush voor gebruiken. Die komt ook goed tussen de wimperextensions.
  – Spoel de wimpers voorzichtig af met water totdat al het reinigingsmiddel weggespoeld is.
  – Verwijder het overtollige water uit de wimpers door te knipperen op je vinger met behulp van een opwaartse vingerbeweging.

  Om de wimpers verder goed te drogen, kun je zachtjes deppen met een handdoek. Daarna pak je je borsteltje en borstel je de wimpers weer mooi uit elkaar. Ook hierbij geldt: eerst van boven en daarna van onder.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply