Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het gemak van permanente make-up
  Rate this post

  Komende zomer lekker in de zon liggen zonder je ­zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

  Permanente make-up is dé manier om je eyeliner en lippen altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht (geen ‘blotebillengezicht’), en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon, omdat deze make-up niet uitloopt. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt. Permanente make-up (of beter: ‘semi-permanente make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Ogen
  Je wenkbrauwen vormen het visitekaartje van je gezicht en zijn erg bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Voor het ­pigmenteren van de wenkbrauwen wordt de hairstroketechniek gebruikt. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen ­geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ­‘haartjes’ met een heel dun naaldje.

  Lippen
  Behalve voor je ogen kun je permanente make-up ook prima gebruiken voor een mooi uitziende lipcontour. Zo kan een ongelijke cupidoboog gelijk gemaakt worden en kan het verlies van pigment door het ouder worden gecompenseerd worden. Wil je meer lipvolume? Dan is een ‘full lips’-behandeling een prima oplossing. Zo kan je mond weer haar jeugdige uitstraling krijgen ­zonder dat het iemand opvalt!

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen, besproken en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd.
  Na een aantal weken ga je weer terug naar de salon voor een nabehandeling, waarbij ook eventueel een correctie kan plaatsvinden. Permanente make-up is ook dé ­oplossing bij het verlies van de wenkbrauwen door chemokuren, alopecia of overmatig epileren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply