fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het gemak van permanente make-up

  Komende zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt ­wanneer je transpireert. Kies voor permanente make-up en ­geniet deze zomer eens van een onbezorgde ­vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

  Permanente make-up is dé manier om je eyeliner en ­lippen altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een ­visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht (geen ‘blotebillengezicht’), en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon, omdat deze make-up niet uitloopt. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt. Permanente make-up (of beter: ‘semi-permanente make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.
  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.
  – Medische pigmentatie. Vraag naar de mogelijkheden.

  Aanpak
  We starten met een intakegesprek, afgenomen door Shirly. Hierin wordt een gezondheidsverklaring afgenomen. ­Wanneer dit allemaal correct is, gaan we samen in gesprek en horen we graag waarom jij ervoor hebt gekozen om ­permanente make-up te laten zetten. We zetten geen permanente make-up als we het gevoel hebben dat een klant te veel twijfelt of gepusht wordt door anderen. Alleen zó kunnen we garanderen dat een klant in alle tevredenheid de deur uitgaat. Wanneer we 100% achter de permanente make-up staan, plannen we een tweede intake in met onze ervaren specialist. Zij gaat samen met jou in gesprek om de vorm, kleur en techniek te bepalen. Er zijn verschillende technieken, waaronder de shaduwtechniek en micro-blading (hairstroketechniek). Vervolgens wordt het voorgetekend, zodat je alvast het resultaat kunt zien. Elke wenkbrauw is uniek; onze keuze wordt gebaseerd op wat bij jou past. Wanneer we er beiden zeker van zijn, gaan we beginnen met de permanente make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply