Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het gemak van permanente make-up
  Rate this post

  Komende zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde
  vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

  Permanente make-up is dé manier om je eyeliner en wenkbrauwen altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht (geen ‘blotebillengezicht’), en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon, omdat deze make-up niet uitloopt. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt. Permanente make-up is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.
  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.

  Nagelstyling
  Je kunt bij mij ook terecht voor nagelstyling met behulp van Gellak. Gellak is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen, maar is de nieuwste techniek op nagelgebied. Geen normale nagellak, maar ook geen gel. Het is een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Met Gellak heb je geen afgesleten randen meer of afgebladderde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Gellak geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. Gellak is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels..

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply