Rate this post
 • Het gemak van permanente make-up
  Rate this post

  Komende zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde ­vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

  Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood! Perfect onder alle omstandigheden in het zwembad, sauna en bij tranen van vreugde en verdriet. PMU blijft mooi gedurende 2 tot 5 jaar en vaak zelfs langer. Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Met deze techniek kunnen ook kleine body-tattoos worden aangebracht. De technieken die Riana gebruikt, zien er heel natuurlijk uit. Om bijvoorbeeld het oppervlak van een wenkbrauw op te vullen, worden er in 3D allemaal losse haartjes in de huid geschetst in plaats van het geheel in te vullen. Er wordt goed gekeken naar de vorm van de wenkbrauw en de groei van de eigen haarrichting. Wanneer je eigen natuurlijke haartjes geheel verdwenen zijn, worden er PMU-haartjes, die niet van echt te onderscheiden zijn, geplaatst.

  Mogelijkheden
  Naast wenkbrauwen plaatst Riana ook eyeliners, double strokes, lipliner en full lips. Voor haar werk is zij GGD-gecertificeerd. Ook medische PMU als littekentherapie, borstreconstructie en scalptherapie behoren tot haar kennis. Mocht er ten gevolge van chemotherapie ontharing optreden is permanente make-up een goede oplossing om dit te camoufleren. Je blijft er uitzien zoals je er voor de chemo uitzag.

  Mooi resultaat
  Permanente make-up moet je mooi maken en het beste van je naar boven halen. Om de gewenste PMU te verwezenlijken, hanteert Riana daarom zo nodig meerdere behandelingen. Door het pigment in meerdere behandelingen in de huid te plaatsen, wordt het uiteindelijke resultaat mooier. Zo kun je nooit te ver gaan in één behandeling en de tint en dichtheid aanpassen aan jouw wensen. Het gaat erom dat jij geheel tevreden bent! Benieuwd hoe deze behandeling in z’n werk gaat? Bel vrijblijvend voor meer informatie of een gratis intake.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply