Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het getrainde hart
  Rate this post

  Hart- en vaatziekten zijn veel voorkomende aandoeningen in Nederland. In de fysiotherapiepraktijk en sportscholen zien we regelmatig aanvragen van mensen met hart- en vaatklachten die na revalidatie weer willen gaan sporten. Een supergoed alternatief!

  Maar alleen met sporten kom je er als patiënt niet. Uit onderzoek blijkt dat slechts 10% van de Nederlanders voldoende groente en fruit eet. Dit is één van de vele factoren die problemen aan hart en vaten in de hand werkt. Een leefstijlverandering is een must, zowel bij hart- en vaatklachten als na het herstel. Denk hierbij aan gezonde voeding, voldoende bewegen, stoppen met roken en minder alcohol nuttigen.
  Bij de meeste mensen zinkt de moed al gauw in de schoenen bij het zien van deze woorden. Door een goede begeleiding met strakke en korte afspraken met andere disciplines is het mogelijk om deze doelstelling te behalen. In onze praktijk werken we met een leefstijlcoach, personal trainer en natuurlijk fysiotherapeut samen om het doel van de patiënt te behalen. Hierbij geven we meerdere workshops, zoals gezond koken, sporten met een doel en ontspanningstrainingen.
  Kijk op de website voor meer informatie over onze programma’s!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply