Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Het ging vlot stukken beter’
  Rate this post

  Ongeveer 30 jaar geleden kreeg ik last van mijn onderrug; volgens mijn huisarts een kwestie van een verkeerde houding en een ongunstig spiergebruik. Hij verwees mij door naar een oefentherapeut Mensendieck. Ik had geen idee wat het inhield en startte wat twijfelend met de behandeling. Door het geleerde te hebben toegepast in mijn dagelijks handelen en ontspannings- en rekoefeningen te doen, ging het vlot stukken beter.

  Vol enthousiasme ben ik in het jaar 1986 gestart met de opleiding voor oefentherapeut Mensendieck te Amsterdam. Aansluitend heb ik in een eigen praktijk en in een gezondheidscentrum gewerkt. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen op de afdeling Neurologie en Neurochirurgie en de IC in het UMC.

  Inmiddels heb ik al 25 jaar een eigen praktijk. De behandeling is individueel, maar kan ook in groepsverband worden gegeven, bijvoorbeeld na afronding van de therapie als ‘onderhoud’. Indien noodzakelijk kan de behandeling tevens aan huis plaatsvinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply