Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het grootste cadeau aan jezelf
  Rate this post

  Heb je te maken met weinig energie, ­somberheid of prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, slaapproblemen of lichamelijke klachten? Wat zou het mooi zijn als je je gedachten, gevoelens, emoties en de situatie om je heen beter kunt leren managen, en weer het heft van jouw leven in eigen handen neemt… Dat kan met The Bars!

  Access Bars is het begin van het ongedaan maken van de blokkades en beperkingen die je al jaren in je systeem hebt gehouden. Met een Bars sessie laat je honderdduizend beperkende gedachten, gevoelens en emoties los. The Bars is een verzamelnaam voor de 32 energiepunten die op het hoofd zitten. De 32 punten worden licht aangeraakt, waardoor de energie van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Als je geïnteresseerd bent in een leven zonder beperkingen, kan Access Bars het grootste cadeau zijn aan jezelf en aan de wereld.

  Laat je door Cheryl Henriquez behandelen en ervaar wat het is om één te zijn met jezelf en van daaruit met gemak naar de mogelijkheden gaat grijpen die er zich presenteren.
  Cheryl van Magic of Consciousness biedt ­individuele behandelingen, eendaagse Bars trainingen ( om je de Bars-methodiek zelf eigen te kunnen maken) en Bars introductieavonden allemaal via open inschrijvingen of besloten groepsaanvragen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply