Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het grootste cadeau aan jezelf
  Rate this post

  Bewustzijn is de mogelijkheid om op elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te keuren en het leven dat je wenst te creëren – groter dan wat je op dit moment hebt, en meer dan wat je jezelf kunt voorstellen.

  Klinkt dat als het soort wereld waarin jij zou willen leven? Zo ja, weet dan, dat de weg die jij zou willen volgen, totaal niet de weg is zoals jij denkt dat die zal zijn. Wat bewustzijn toestaat, is de zachtheid van mogelijkheden. Je hoeft niet meer hard of onaardig te zijn; vooral niet tegen jezelf. Je kunt werkelijk gelukkig wakker worden. En als dat niet kan, dan geeft Access jou de handvatten om je op je gemak te laten voelen. Bewustzijn werkt van het kleinste element van wat jij wilt veranderen tot aan de grootse mogelijkheden van wat wij samen kunnen creëren. Wat als het nu de tijd is voor ons om te ontwaken en ons te realiseren dat er werkelijk iets goeds, groots en prachtig aan ons is, waarvan we nog niet bereid waren om daarop af te stemmen en het te weten? Welke capaciteiten en mogelijkheden ben en heb jij, waarvan jij ontkend hebt die te hebben tot aan nu?

  Access Bars is het begin van het ongedaan maken van de blokkades en beperkingen die je al jaren in je systeem hebt gehouden. Met een Bars sessie laat je honderdduizend beperkende gedachten, gevoelens en emoties los. Als je geïnteresseerd bent in een leven zonder beperkingen, kan Access Bars het grootste cadeau zijn aan jezelf en aan de wereld.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply