Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het haarwerk dat bij jou past!
  Rate this post

  Als je door bijvoorbeeld een chemokuur of erfelijkheid je haar verliest, is de impact groot. Je uiterlijk verandert immers voor een groot gedeelte. Gelukkig kun je met een niet van echt te onderscheiden haarwerk, toch goed voor de dag komen. En nee: ze zijn in tegenstelling tot wat je misschien denkt niet warm en kriebelig!

  Als je kampt met haaruitval of haarproblemen, dan ben je bij Haarzorg Zwolle aan het juiste adres! Haarzorg Zwolle is onderdeel van Hans Kalf Intercoiffure en zit op de begane grond van het Isala ziekenhuis. Door de meer dan 80 jaar ervaring met het maken van kwalitatief hoogwaardige haarwerken, is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zwolle. Alle haarwerken, met de meest moderne technieken, worden geleverd. Hierbij kun je kiezen uit echt haar, synthetisch haar en verschillende bevestigingsmethoden, van de beste merken (Raquel Welch, Gisela Mayer, Ellen Wille, Stimulate en Modixx Hairwear). Tijdens het passen en aanmeten van het haarwerk in de mooie en sfeervolle zaak, geniet je van optimale privacy. Als je dat prettig vindt, mag je gerust je partner, een vriend of vriendin of iemand uit je familie ter ondersteuning meenemen.

  Take care
  De haarwerkspecialisten van Haarzorg Zwolle helpen je niet alleen bij het aanmeten van een passend haarwerk, maar ook bij het knippen, kleuren en stylen hiervan. Als je een haarwerk aanschaft bij Haarzorg Zwolle, dan ontvang je ook een pakket om je haarwerk optimaal te verzorgen. De vier afspraken (de intake, een pasmoment, het aflevermoment en de check-up) zijn inbegrepen. Ben je benieuwd wat de haarwerkspecialisten voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis intake!

  Goed om te weten
  Haarzorg Zwolle heeft contracten met elke zorg-verzekeraar in Nederland. Als je in het bezit bent van een medische indicatie van je behandelend arts of medisch specialist, dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Tevens is de zaak aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO), sectie haarwerken.

  Stichting Haarwensen
  Al tien jaar schenkt Stichting Haarwensen haarwerken en pruiken aan kinderen die kaal zijn door een ziekte of behandeling. Pruiken en haarwerken kennen namelijk een hoog prijskaartje, waarvan er vaak maar een gedeelte van wordt vergoed. Inmiddels zijn er tot nu toe al meer dan 1200 kinderen blij gemaakt met een kosteloos haarwerk. In samenwerking met de stichting zet Haarzorg Zwolle zich ook in voor deze doelgroep. Wil jij de kinderen ook helpen? Dan kun je je haar in de haarsalon doneren. Hierbij ontvang je 50% korting op een complete knipbehandeling en wordt het doneren van je haar geregeld. Je haar dient aan een aantal spelregels te voldoen, namelijk: je haar is minimaal 30 centimeter lang, het voelt zacht en soepel aan en het is schoon en droog. Alle natuurlijke haarkleuren zijn welkom, behalve grijs. Geverfd, behandeld en geblondeerd haar kan niet worden gebruikt. Help je ook mee? Maak dan een afspraak in één van de salons. Met z’n allen kan er voor worden gezorgd dat geen enkel kind meer kaal hoeft te zijn!

  Met passie voor jou gemaakt!
  Kwaliteit en comfort: daar staan de haarspecialisten van Haarzorg Zwolle garant voor! Zij zijn gespecialiseerd én gepassioneerd om jou te voorzien van een persoonlijk advies. Vervolgens gaan zijn aan de slag met het stylen en knippen, zodat jij het kapsel krijgt dat bij jou en je wensen past. Ook kun je bij hen terecht voor een haarwerk bij haarverlies door erfelijke factoren (alopecia) of door medicijnen en chemotherapie. Met locaties in Zwolle-Zuid, de Aa-Landen, de Wipstrik en in het Isala ziekenhuis (Haarzorg Zwolle) is er altijd een vestiging bij jou in de buurt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply