Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het hele jaar door een zomerlijf!
  Rate this post

  Je hebt echt álles al geprobeerd. Van intensief sporten tot allerlei diëten, maar ook na al die pogingen ben je nog steeds niet verlost van die vervelende lovehandles, je buikje of die cellulite bij je billen.

  Overtollige vetjes zijn je grootste frustratie, want je doet zo hard je best, maar zonder resultaat. Betekent dit dat je er maar mee moet leren leven? Of is er tóch nog iets aan te doen?

  Speciaal concentraat
  ‘Jazeker,’ zegt Huidspecialist Deborah Bosma. Ze is onder andere gespecialiseerd in behandelingen met het ‘LED T.H.E.S. BODY SYSTEM®’, dat precies met die hardnekkige zones kan afrekenen, en vertelt: ‘De behandelkuur bestaat uit zes behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van het ‘LED T.H.E.S. BODY SYSTEM®’ in combinatie met kwalitatief uitstekende producten die verrijkt zijn met drone-technologie. Een behandeling begint met het aanbrengen van de speciale ‘LED T.H.E.S.’-concentraat. Er bestaan drie verschillende concentraten die ieder een unieke mix aan actieve ingrediënten bevat waarmee het ‘LED T.H.E.S. BODY SYSTEM®’-apparaat het voor jou gewenste resultaat kan bereiken. Voor het aanpakken van cellulite is er bijvoorbeeld de Orange Peel Skin Drone, en wanneer je vocht vasthoudt in je lichaam, kun je kiezen voor de Draining Drone. Als er sprake is van verslapt weefsels dat je zelfs na vele uren in de sportschool niet strak getraind krijgt, is er de ‘Firming – Smoothing Drone’.’

  Innovatieve technieken
  Wanneer het concentraat is aangebracht, worden de speciale LED-patches op je lichaam aangebracht. Op de patches wordt eerst een speciale body gel aangebracht. Deze gel werkt als geleider tussen de LED-patches en je huid. In totaal worden er zes patches aangebracht op het lichaam vanaf de ribben tot aan de knieën. Elke patch bevat drie innovatieve technieken: lichttherapie, thermostimulatie en elektrostimulatie. Tijdens de behandeling worden alle drie de technieken gebruikt om zo ieder deel in de huid aan te pakken én te verbeteren. Op die manier krijg je het beste resultaat.

  Compleet verbeterende werking
  Deborah: ‘Na de eerste behandeling ontvang je een speciale Body Remodelling Double Drone Gel om thuis te gebruiken. De crème heeft een compleet verbeterende werking op het verstevigen van weefsel, het draineren van onderliggend weefsel zoals vet en vocht, en het verminderen van cellulite. Ook wordt het afslanken gestimuleerd. Je kunt de crème één keer per dag aanbrengen aanbrengen, bij voorkeur ’s ochtends. Een kuur bestaat uit zes behandelingen, die je in drie weken ondergaat. Je komt elke week twee keer bij ons langs en het resultaat blijft, mits je het goed onderhoudt, maandenlang zichtbaar!’

  Effecten van een LED T.H.E.S. BODY SYSTEM® behandeling:
  – sterk afslankend
  – vermindering van cellulite
  – versteviging van spieren
  – verstrakking van lichaamscontouren

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply