Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Het hele jaar door verzorgde voeten
  4/4 - (1 stemmen)

  Wanneer je je teenslippers en open pumps verruilt voor dichte laarzen, dikke sokken en maillots, ben je minder geneigd om aan je voeten te denken.

  Waar je in de zomer regelmatig in de weer was met vrolijke lakjes en crèmes en met regelmaat naar de pedicure ging, loop je nu ongegeneerd rond met afgebladderde rode teennagels en kloven in je hakken. En die ingroeiende teennagel gaat vanzelf over toch?

  Klachten voorkomen
  Nee, dus. Een ingegroeide teennagel of een andere voetklacht moet je zo snel mogelijk laten behandelen. In de winter zijn regelmatige bezoeken aan de pedicure dus minstens zo belangrijk als in het voorjaar. Wanneer je blijft rondlopen met een ingroeiende teennagel totdat je met de lentekriebels weer een afspraak maakt, is het waarschijnlijk al te laat. Door de pedicure het hele jaar door met regelmaat te bezoeken, kun je een hoop klachten voorkomen óf aanpakken voordat het probleem groter wordt.

  Voor je voeten en je hele lijf
  Je voeten zijn jouw basis. Niet alleen omdat ze je overal naartoe brengen, maar ze vormen ook een soort spiegel voor je algehele gezondheid. Veel klachten die zich op andere plekken in je lichaam ontwikkelen, kun je terugzien in je voeten. Dit werkt ook andersom, want als je voetproblemen hebt, kun je op andere plekken in je lichaam klachten krijgen. Wanneer je voetklachten te lang verwaarloost, kun je je houding hierop gaan aanpassen, en dat kan het begin zijn van klachten in je benen, rug of heupen. Het regelmatig bezoeken van de pedicure is dus niet alleen goed voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. En dat geldt het hele jaar door!

  Cora Bolt is, naast algemeen pedicure, ook medisch pedicure, met de specialisaties ‘Reumatische voet’ en ‘Diabetische voet’. Zij heeft dus alle kennis in huis voor het behandelen van deze ‘risicovoeten’, waaronder ook onder meer spastische en verwaarloosde voeten vallen, en voeten van kankerpatiënten.
  Als je minder mobiel bent, kunnen de behandelingen ook plaatsvinden bij je thuis.

  Verzorging van top tot teen
  Cora Bolt is pedicure en schoonheidsspecialiste, en biedt allerlei behandelingen om je er beter uit te laten zien:

  – gezichtsbehandelingen
  – acnebehandelingen
  – (bruids)make-up
  – wimpers en/of wenkbrauwen verven en/of epileren
  – harsen
  – manicure
  – pedicure
  – aanmeten van ortheses
  – plaatsen van nagelbeugels
  – nagelreparaties

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply