Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het is te ‘lezen’ in je voeten!
  Rate this post

  Een groot deel van alle hedendaagse kwalen hebben te maken met stress en spanning. Daardoor kunnen er op verschillende manieren aandoeningen aan de organen ontstaan. Voetreflexologie kan helpen om van je spanning af te komen. Je kunt ervoor terecht bij De Kern Voetreflexzonetherapie.

  Hoe kan een massage van je voeten nou helpen tegen stress? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar toch is het mogelijk. Op de voeten liggen allemaal punten die corresponderen met organen, weefsels, zenuwen en spierstelsel. Wanneer er een verstoring in je lichaam plaats vindt, is die verstoring terug te vinden in de voet en dat kan zich uiten in pijn in- of een verkleuring op de voet.
  Door op bepaalde punten een impuls te geven, worden energieblokkades opgeheven, waardoor energie weer vrij kan stromen en het lichaam zichzelf kan herstellen. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de weefsels meer zuurstof krijgen en de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden.
  Bovendien zorgt de behandeling voor ontspanning in een periode waarin je voortdurend spanning voelt en steeds ‘in je hoofd’ zit. Je ervaart weer hoe het is om je lichaam te voelen en dit als prettig te ervaren, en je kunt weer beter slapen.
  Voor het beste resultaat is het raadzaam om gedurende enkele weken je wekelijks te laten behandelen. Je lichaam heeft namelijk tijd ­nodig om aan de nieuwe situatie te wennen.
  Klachten die heel goed behandeld kunnen worden met voetreflexologie, zijn darm­klachten, rugklachten, hoofdpijn, ­schouderpijn en slapeloosheid.
  De Kern Voetreflexzonetherapie bestaat sinds 2009. Eigenares Marijke Olie-Teunissen had daarvoor al jarenlange ervaring met voetreflexzonetherapie. Deze behandeling kan eventueel gecombineerd worden met het behandelen van meridianen, chinflex en Quantum Touch.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply