Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het is TIJD voor JOU!
  Rate this post

  Niet iedereen heeft altijd ‘afvallen’ als doel, maar… het is wel heel vaak de nummer 1 reden om te ­beginnen met sporten. Ben jij al vaker aan een nieuw sportavontuur begonnen, of heb je je samen met een vriendin aangemeld voor weer een geweldig klinkende nieuwe groepsles?

  Als vrouwen bij ons, bij Curves, komen en hun ervaringen delen, is de meest voorkomende ervaring ‘teleurstelling’ geweest! Teleurgesteld in het resultaat, meestal door het ontbreken van motivatie om door te blijven gaan na de eerste enthousiaste stap. Daar is ook ‘begeleiding’ voor nodig!
  Stel je dan eens het volgende scenario voor: je komt in een club waar mensen werken, coaches, die jou bij naam ­kennen en je doorlopend ondersteunen op weg naar jouw persoonlijke doelen. Als jij er ‘nieuw’ binnenkomt, ligt er om te beginnen een stappenplan van drie maanden voor je klaar. Nou ja, voor jou… Eigenlijk meer voor jouw coaches! Jij bent tenslotte nieuw. Maar… hiermee stellen zij wel zeker dat jíj goed wordt voorbereid om je persoonlijke doelen te halen. Dat lukt toch niet als je alleen maar een ‘eerste training’ mét begeleiding krijgt en het daarna verder zelf moet uitzoeken? Dat nemen wij bij Curves namelijk heel erg letterlijk. Tijd voor jóú is dit voorjaar de beste start op weg naar een prachtige zomer! Het begint al met een ­persoonlijke 1-op-1-sessie om je doelen te bepalen. Een klein voorbeeld: dit is een evaluatiemoment dat maandelijks blijft ­terugkomen.

  Afgestemd op jou
  Onze coaching richt zich op sport, voeding en motivatie, afgestemd op jou als persoon! Met de juiste activiteit in het circuit, regelmatige sportmomenten in de agenda en ondersteuning in ideeën voor een passend eetpatroon kan het niet anders dan zorgen voor resultaat!

  Wist je al dat een complete work-out bij Curves slechts 30 minuten kost en er altijd persoonlijke begeleiding voor jou is?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply