Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Het is tijd voor mij!’

  Ik ben altijd al te zwaar geweest en heb levenslang, wat gewicht betreft. Ik kan niet eten wat ik wil zonder aan te komen. Na vele diëten alleen het jojo-effect te mogen ervaren, had ik nooit het aanhoudende gewenste gewicht. Bovendien vond ik het eten dat erbij hoorde niet lekker. Dus de oude patronen stonden vertrouwd op me te wachten.

  Totdat ik 2 jaar terug geïnspireerd werd door mijn zus, die succesvol het 1:1 Dieet had afgerond. Het duurde even voordat ik zelf de stap zette, maar nu was het tijd! Tijd voor mij!

  Doordat ik een bezig bijtje ben, zit ik nooit stil. Het combineren van een klushuis, fulltimebaan en een studie Psychiatrisch Verpleegkundige was voor mij niet meer dan een wat druk leven. (Je raadt nooit wat er dan bij inschoot…) De studie ga ik in juli afronden; iets waar ik erg trots op ben! In september start ik met mijn nieuwe baan in de psychiatrie voor volwassenen; mijn lust en mijn leven! Medemensen die in de hoogste crisis van hun leven zitten, om hun handvatten aan te reiken zodat ze het leven weer kunnen oppakken.

  2020: een jaar vol veranderingen, en vooral het besef dat ik voor mijzelf wilde kiezen en moest kiezen. Hoe die zaken toch in elkaar verstrengeld raken, is me nog steeds een raadsel. Ik zit midden in de reis naar mezelf, waarin ik heftige beslissingen heb moeten nemen. Écht aan jezelf werken, relatie beëindigd, levensstijl omgegooid waar ik me normaal veilig en beter door voelde (lees: eten, eten, eten), bám, hoppa en hatseflats. Nee, geen makkie, nee, geen eitje en nee, dat doe ik echt niet even.

  Maar! Ondanks alles voel ik dat beter eten mij meer helpt dan ooit! Zelfs in een minder goede week viel ik nog af. Yes! Mede door de begeleiding van Fonny begon ik te begrijpen hoe ik was, en ondanks zware emoties kan ik dit volhouden. Ik ben inmiddels 3 kledingmaten slanker en wil nog graag wat meer afvallen. Mijn magische Fonny-moment: voor het eerst sinds 12 jaar geen getal meer op de weegschaal met 3 cijfers. Met gekruiste vingers stond ik op de weegschaal, met tranen in m’n ogen en een heel trotse Fonny.

  Ik schep graag op over onze zelfgemaakte verse maaltijden. Iedereen in mijn omgeving is inmiddels enthousiast! Karren vol met alleen verse groente, fruit, kruiden en vlees. Ik ga de recepten voor mezelf bundelen en wil nooit meer anders. Het is echt mijn levensstijl geworden. Geen dieet meer. Ik ben vol energie en zit goed in mijn vel. Dus de hobbels en bobbels in het verwerken van alles kan ik aan.

  Ieder volgt zijn pad, en ik ben blij dat het mijne mij naar Fonny heeft geleid. Zó persoonlijk, zoveel meer dan alleen aanraden wat je kan eten. Zij begrijpt hoe het werkt: emotie en eten. Bovenal biedt zij altijd de juiste motivatie, een luisterend oor en vertrouwen. Nu ben ik trots om mijn verhaal te delen en het is een eer dat ik dit mag doen. Ik kan nu wel zeggen: als je echt wil, is er geen excuus om je mooie zelf te worden!

  Keelie

  Fonny Freek: ‘Wist je dat het nu ook mogelijk is om een afspraak met mij te maken voor online begeleiding? Dat doe ik via een beveiligde online-omgeving van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Woon jij ver(der) weg of is het niet mogelijk om fysiek naar mijn praktijk te komen? Dan is dit jouw kans! Je mag me bellen, mailen of een bericht sturen via de website 1op1dieet.nl. Als we samen gaan starten, zullen de producten die jij nodig hebt gewoon bij je thuisbezorgd worden. Goed geregeld toch?! Wil je én online én af en toe naar mijn praktijk komen? Dat mag natuurlijk ook. Het kan precies op maat voor jou. Je bent welkom!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply