Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het is tijd voor permanente make-up
  Rate this post

  Elke ochtend weer is er bij je thuis dezelfde hectiek. Je staat nog niet onder de douche of de kids stuiteren alweer door het huis. En terwijl jij je snel aankleedt, een staart in je haar doet en twee gelijke wenkbrauwen probeert te tekenen, haal je twee ruziënde kinderen uit elkaar, moet je op zoek naar de lievelingssokken van je dochter en wordt er van je verwacht dat je het ontbijt en de lunchtrommeltjes klaarmaakt…

  Wanneer je dan eindelijk op je werk aangekomen bent en een blik in de spiegel werpt, zie je tot overmaat van ramp ook nog eens dat de regen je nauwkeurig ingekleurde wenkbrauwen over je wangen heeft verspreid. Wees eens eerlijk: wordt het niet hoog tijd voor permanente make-up? Je wint er ’s morgens tijd mee bij het ochtendritueel én je hebt altijd een verzorgde look.

  Mooie volle wenkbrauwen
  Ombre powder brows is echt een trend op het gebied van permanente wenkbrauwmake-up. Bij ombre powder brows wordt de aanzet licht ingeschaduwd en donkerder naar de punt van de wenkbrauw. Er wordt op een subtiele wijze gepigmenteerd in de huid, waardoor je een natuurlijk poedereffect krijgt. De huid wordt niet beschadigd, en je krijgt geen littekens of kale plekken. Het resultaat is semi-permanent. Dat houdt in dat het niet voor altijd is en het pigment na ongeveer 2,5 tot 3 jaar verdwijnt.
  Een behandeling met permanente make-up bestaat vaak uit 2 behandelingen: de eerste behandeling en een touch-up. Bij de touch-up kan de kleur nog aangepast worden. Behalve de wenkbrauwen kunnen ook de eyeliner en de lippen gepigmenteerd worden, en bovendien kunnen sproetjes gepigmenteerd worden.

  Word powderbrows-expert
  The Brow Spot biedt ook verschillende opleidingen, trainingen en masterclasses aan. Wil je graag alle technieken leren om de perfecte permanente make-up te zetten of wil je nóg beter worden in het zetten van permanente make-up? Dan ben je bij The Brow Spot aan het goede adres. The Brow Spot onderscheidt zich door hoogwaardige trainingen met de beste producten en professionele medewerkers van privétrainingen en een-op-een-aandacht. Na de training kun je meteen aan de slag. Als je een cursus hebt gevolgd bij The Brow Spot, ben je daarna altijd welkom om terug te komen of je vragen te stellen.
  Behalve voor een opleiding in permanente make-up kun je bij The Brow Spot ook terecht voor de opleidingen Allround Browstylist, Allround Wimperextensions, Henna Brows en Browmapping.

  Over The Brow Spot
  The Brow Spot is gespecialiseerd in permanente make-up, wimperextensions, het stylen van wenkbrauwen en huidverbetering door middel van microneedling. Eigenaresse Keshia Charente is 13 jaar lang make-up artist geweest en heeft de zaak op 1 december 2019 overgenomen van de vorige eigenaresse, en de salon verhuisd naar de Mooierstraat.
  Keshia volgt op dit moment een opleiding rond medische pigmentatie, waardoor ze in de toekomst ook klanten kan helpen met tepelpigmentatie en het camoufleren van littekens.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply