Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het is weer tijd om te dansen!
  Rate this post

  Balletstudio Violetta is helemaal klaar voor een nieuw jaar! Voor alle leeftijden en niveaus is het aanbod danslessen groter dan ooit. Dus danst uw kind het hele huis door? Of heeft u zelf altijd al willen dansen, maar is het er nog niet van gekomen? Bij Balletstudio Violetta in ­Ridderkerk is dansen voor iedereen!

  Plezier in dansen, ontwikkeling van techniek en persoonlijke aandacht voor de leerlingen: dat is waar Balletstudio Violetta voor staat. Al zeven jaar is Violetta dé dansschool in Ridderkerk. De fijne en gemoedelijke sfeer in de dansschool maakt dat leerlingen vele jaren achter elkaar op les blijven. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde dansdocenten met professionele kennis, maar bovenal bieden ze de leerlingen veel plezier in het dansen en bewegen.

  Dansles al vanaf 2,5 jaar
  Peuters, kleuters, kinderen, tieners of (jong)volwassenen: in het lesrooster van dit seizoen is er voor ieder wat wils. Een dansles voor kinderen is al mogelijk vanaf 2,5 jaar. De kinderen doen eenvoudige bewegingsopdrachten en leren omgaan met muziek, ruimte, elkaar en eigen lichaamsmogelijkheden. Vanaf 4 jaar is het mogelijk om klassiek ballet te volgen. De kinderen kunnen na een jaar doorgroeien naar een volgende groep, maar ook tussentijds instromen bij leeftijdsgenootjes. Vanaf 8 jaar zijn er de ook de danslessen Urban dance (Hiphop, Breakdance enzovoort) en Moderne dans.

  Cursussen voor volwassenen
  Voor (jong)volwassenen zijn er ook tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Pilates. Tijdens deze speciale, 45 minuten durende work-out werkt u aan een serie oefeningen die uw lichaam versterken. Door het beoefenen van Pilates krijgt u sterkere spieren, een plattere buik en meer flexibiliteit. Ademhaling is een belangrijke ondersteuning van de oefeningen. Volwassenen en tieners
  kunnen ook lessen in de stijlen Moderne dans, Urban dance en Klassiek ballet (met spitzen) volgen.

  Nieuw: Yoga
  Vanaf januari 2015 gaan we van start met Yoga-lessen in de ochtend en vroege middag, perfect voor een goede start van de dag of ontspanning tussen de middag. Tijdens de lessen worden staande, zittende en liggende lichaamshoudingen aangenomen. De les wordt afgesloten met een meditatie voor diepe ontspanning.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply