Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het kan: een summerbody het hele jaar door
  Rate this post

  De dagen worden langer en warmer: de zomer is in aantocht. Ben jij er al helemaal klaar voor? Of probeer jij al lange tijd af te vallen zonder veel succes? Dan weet je dat het echt niet altijd gemakkelijk is. Je weet precies wat je wilt bereiken, maar de vraag is hoe je daar komt. Voor je gevoel heb je alles al geprobeerd: van de meest moderne diëten en afslankkuren tot fanatiek sporten.

  Het kan ook zijn dat je al heel lang op de goede weg bent en net dat laatste zetje nodig hebt. Of je hebt een blessure opgelopen waardoor sporten er voor jou even niet meer in zit. Je wilt dan natuurlijk ook niet dat je vetmassa stijgt.

  Natuurlijk
  Erg effectief in de strijd tegen vetcellen is een laserbehandeling. Vetcellen slaan vet op in en onder de huid en zitten daarnaast vol afvalstoffen. Een laserbehandeling die de celwanden van de vetcellen kapotmaakt, is de allernieuwste trend op het gebied van afslanken. Doordat de cellen kapotgemaakt worden, geven ze hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor je overtollig vet kwijtraakt en gewicht verliest.

  Tot twee kledingmaten afvallen
  Diverse fabrikanten deden onderzoek naar de resultaten van een dergelijke laserbehandeling en zagen dat cliënten allemaal centimeters verliezen op de heupen, dijen en taille. Aziza Kassem van Size Zero Hoofddorp werkt in haar salon met de Easy Shape Laser: ‘Het beste resultaat zien we wanneer je de behandelingen volgt in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Dan kun je tot twee kledingmaten afvallen!’ Ze voegt eraan toe: ‘Daarnaast is er geen herstelperiode, zodat je geen vrij hoeft te nemen van je werk. Ideaal! Verder helpt de laser
  tegen huidproblemen als striae. Vrouwen die hier last van hebben, bijvoorbeeld door overgewicht of na een zwangerschap, hebben na de behandeling weer een huid die veel gladder aanvoelt.’

  Waarden meten
  Het Size Zero Easy Shape Laser systeem is het enige apparaat ter wereld dat beschikt over een technologie om spieren, vet, weefsel en lichaamsvocht te meten. Deze waarden verschillen per individu en zelfs per dag. Daarom meet het lasersysteem voorafgaand aan iedere behandeling alle waarden opnieuw door. Op die manier krijg je een persoonlijk en erg effectief behandelplan. Voor je het weet ben óók jij deze zomer op je best, én alle zomers erna!

  Easy Shape Trainer
  Naast behandelingen met de Easy Shape Laser kun je bij Size Zero Hoofddorp ook terecht voor behandelingen met de Easy Shape Trainer. Dit apparaat maakt gebruik van nauwkeurige wisselende lichaamseigen trillingen. Ook biedt Size Zero Hoofddorp gezichtsbehandelingen aan en heeft de afslanksalon een eigen lijn met supplementen, crèmes en eiwitshakes om het afvallen verder te stimuleren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply