Rate this post
 • Het kappersvak als echt ambacht
  Rate this post

  Timeless Hairfashion ziet het kappersvak als een echt ambacht. Hierbij doelen we op de mechanische manier waarop veel ambachten worden uitgevoerd, niet in de laatste plaats het kappersvak. Veel kappers werken tegenwoordig als in een fastfoodrestaurant. Zij werken alsof ze een tondeuse zijn: vier klanten in een uur.’

  Bij ons wordt het kapper zijn als een ambacht gezien. Je laat bij elke klant een handtekening achter. Het haar moet al goed vallen zonder dat je er een stylingsproduct aan toevoegt om het te verfraaien. Hiervoor zijn kwaliteiten nodig die we zoeken in onze kappers:
  – zich kunnen inleven in de wensen van de klant
  – goede adviezen kunnen geven
  – zorgvuldig kunnen werken
  – creatief zijn
  – een goed gevoel voor vorm en kleur hebben
  – het knippen in de vingers hebben
  – de klant helpen verzorgen en verfraaien van het uiterlijk

  Vaklieden
  Er zijn hier zoveel jongeren uit culturen met een rijke tra­ditie in ambachten; daar moeten we gebruik van maken. Geef hun niet alleen theorie, maar laat hen samenwerken met ervaren vaklieden. Zo maken wij er vaklieden van in onze salon, door intensive trainingen, zowel vaktechnische, maar ook sociale vaardigheden.

  Metamorfose met Freak Direct Colors
  Artistique Nederland is erin geslaagd om intensieve, langer houdbare fashioncolors te ontwikkelen. Deze Freak Direct Colors zijn direct te gebruiken en hoeven niet vermengd te worden met waterstofperoxide.

  Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, dient het haar eerst opgelicht te worden tot minimaal kleurhoogte lichtblond. Door Freak Direct Colors te vermengen met de Blanc Toner, creëer je prachtige pasteltinten! Freak Direct Colors is verkrijgbaar in 14 briljante kleuren. Timeless Hair­fashion creëert zo de mooiste extremere kleurstellingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply