Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Het kon weleens aan je hormonen liggen…
  4/4 - (1 stemmen)

  Veel vrouwen zijn altijd bezig met afvallen, diëten en gezonde voeding. Is er weer een nieuwe gezondheidsgoeroe? Dan volgen we die met zijn allen massaal, om er vervolgens achter te komen dat de kilo’s er maar niet af willen. Het bekende jojo-effect ligt áltijd op de loer. Waarom lukt blijvend gewicht verliezen niet? Kijk eens naar je hormoonhuishouding!

  Bij ‘hormonen’ denk je al snel aan typische vrouwenzaken als menstruatie en de overgang, maar hormonen hebben meer belangrijke functies. Ze sturen je stofwisseling aan en houden je energieniveau op peil. Ze zijn hét besturingssysteem van je lichaam! Op het gebied van voeding hebben je hormonen het voor het zeggen: ze reguleren je eetlust, je gevoel van verzadiging, je vetopslag en vetverbranding. Tijd om hier meer over te ontdekken.

  Disbalans aanpakken
  ‘Het is belangrijk om een goede relatie op te bouwen tussen je leefstijl en je hormonen’, aldus leefstijlcoach Astrid Zwart. ‘Ik begeleid mensen naar een betere gezondheid en meer balans. Met de juiste voeding, beweging en het beter leren omgaan met stress wordt de verstoring in je hormoonhuishouding opgeheven. Hierdoor zullen klachten verminderen en verdwijnen. Ik ben opgeleid tot Trainer Hormoonfactor en stresscounselor, en op basis van deze opleidingen bied ik coaching, verschillende programma’s en counseling aan.’

  De Hormoonfactor
  Het Hormoonbalans-programma is voor iedereen geschikt, maar voor elk persoon geldt een ander advies. Astrid: ‘Ik bied tijdens een consult altijd advies op maat aan, afhankelijk van wat jij graag wil bereiken. We kijken samen naar de disbalansen in je hormonen, je klachten en eventuele tekorten in mineralen en vitamines. Vervolgens ga ik aan de slag met het juiste voedingsplan voor jou. Ik bied je handvatten, tips en voorbeelden voor het kiezen van gezonde producten. Zo leg jij nooit meer slechte producten in je winkelwagen!’

  Op weg naar een betere gezondheid
  Ben je benieuwd naar wat Hormoonfactortraining voor jou kan betekenen? Bij AZ-co ben je aan het juiste adres voor advies over (gezonde) voeding, stress en beweging. Astrid Zwart is dé specialist in Hengelo op het gebied van leefstijlcoaching, leefstijlverandering en vitaliteitsbevordering. Ze biedt in haar praktijk coaching, online trainingen en counseling aan, met als doel meer balans en vitaliteit in jouw leven. Met Astrid ga je op weg naar een gezonder, vitaler en meer ontspannen leven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply