Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het leed dat najaarslekkernijen heet

  Die heerlijke zomer is nog niet voorbij of de volgende uitdaging staat alweer voor de deur: de lekkernijen van het najaar trotseren. Wie geniet er nou niet van gevulde speculaas, amandelstaven, taai-taai en een warme kop chocolademelk? Jij wilt er best van genieten, maar wel met mate! Die vakantiekilo’s zijn immers nog niet helemaal verdwenen..

  Het is best wel een uitdaging om niet gelijk aan al dat lekkers te beginnen. Na de zomer had je je nog zó voorgenomen om gezond te gaan eten en veel te gaan bewegen. Je begon fanatiek met fitness en wandelde elke avond een extra rondje. Toch herken je dat je weer in oude patronen terugvalt. Tijd om in beweging te komen! Wat dacht je van bewegen in een vacuümcabine?
  Het enige wat jij hoeft te doen is langzaam te steppen in een cabine waarin zuigkracht tot stand komt. In een half uur wordt de doorbloeding onder de huid en de dieper gelegen weefsels versneld, waardoor er een snellere verbranding plaatsvindt. Ook stimuleert deze beweging het lymfesysteem, wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en overtollig water. Zo train jij je lichaam, huid én weerstand. En niet te vergeten: de stepbeweging geeft je een strakkere buik, billen en benen. Een win-winsituatie dus! Probeer het eens: je zult versteld staan van de resultaten.
  Verder kun je bij Body Perfection terecht voor Straight away (verantwoord afvallen met gezonde producten en begeleiding) en figuurcorrigerend sporten op de Powerplate.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply