Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het leven is van jou!
  Rate this post

  Heb je ook weleens het gevoel dat je weg wilt van je huidige leven? Droom je ervan om je koffers te pakken en te verkassen naar een onbewoond eiland, vrij van indrukken, problemen en mensen? Je bent niet de enige! Toch is het niet per se nodig om weg te gaan van het hier en nu.

  Heb je weleens op een andere manier naar je leven gekeken? Wat als het leven was gecreëerd om te genieten, plezier te beleven en moeiteloos te zijn? Wat als er meer mogelijk is, maar niemand dit ooit tegen jou heeft gezegd? Als je het eens op die manier zou bekijken, zou je leven dan een andere wending nemen of een andere inhoud krijgen? Veel en evenzoveel antwoorden. Alleen: waar vind je die antwoorden?

  Coach en trainer Lena Sukhoviy ondersteunt je graag bij het vinden van jouw persoonlijke antwoorden. ‘Waar heb jij geleerd om het leven te leven zoals jij het leeft? Is het de invloed geweest van je ouders, opvoeders, leraren, vrienden, familie, kennissen en collega’s? Heb je hun waarheid als ‘de’ waarheid aangenomen? Heb je weleens op een andere manier naar je leven gekeken; op ‘jouw’ manier? Stel dat jij meer in je leven zou kunnen genieten, plezier hebben en moeiteloos door het leven kon gaan … Hoe zou jouw leven er dan uitzien? Als je het eens op die manier zou bekijken, zou je leven dan een andere wending nemen of een andere inhoud krijgen? Een leven waarin je loskomt van beperkingen en beperkende overtuigingen en waarin je precies doet en laat wat bij jou past’, aldus Lena.

  Kies voor jezelf
  ‘Kiezen vóór jezelf betekent niet dat je tégen anderen kiest. Kiezen voor jezelf is in je eigen kracht in deze wereld zijn. Wist je dat je met heel makkelijke instrumenten je dagelijkse leven naar een nieuw niveau kunt brengen? Je kan het alleen gebruiken of met iedereen delen en kijken wat het voor jou en je omgeving creëert. Waar ga jij voor? Kies je ervoor om de put van het verleden open te trekken en de inhoud ervan te verwerken? Of kies je voor jezelf en ga je op avontuur om jouw leven verder te ontdekken? Als jij energiek, met meer plezier en moeiteloos jouw leven wilt beleven, kan Lena je ondersteunen tijdens jouw transformatie!

   

  Lena Sukhoviy is als health & wellness coach de drijvende kracht achter Severena – advies, coaching & training. Haar doel is mensen helpen om hun knelpunten op te lossen en ze nieuwe kansen en mogelijkheden te laten zien. Ze richt zich daarbij op particulieren, bedrijven en organisaties.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply