Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het ligt niet aan jou, het ligt aan je wervelkolom
  Rate this post

  Jij hebt elke dag weer last van pijn in je rug, of van terugkerende hoofdpijn en migraine. Jij kunt niet lekker bewegen omdat de klachten in je voeten en knieën je dwarsbomen. Of je zit niet lekker in je vel omdat je al tijden last hebt van depressies, of erg slecht slaapt. Alsof het nog niet vervelend genoeg is, helpen de eventuele medicijnen of behandelingen die de arts je heeft aangeraden niet, of niet genoeg. Betekent dit dat je maar moet leren leven met je klachten?

  Wanneer je dag in dag uit te maken hebt met deze of andere klachten, kun je daar flink moedeloos van worden. Wist je dat je klachten een duidelijke link kunnen hebben met één ding? Het antwoord zal je misschien verrassen, maar het is: de wervelkolom. Zelfs door de kleinste wervelverschuiving – veroorzaakt door bekkenscheefstand of psychische problemen – kan het centrale zenuwstelsel (gelegen in de wervelkolom) bekneld raken. Hierdoor kan de levenskracht niet meer vrij stromen en worden er verkeerde impulsen aan nabij gelegen organen uitgezonden, met allerlei klachten en ziekten tot gevolg, zoals die terugkerende hoofdpijn, rugpijn of depressies dus. Ook een beenlengteverschil of scheefstand van de schouders of de nek zijn veelvoorkomende klachten die te maken hebben met de wervelkolom.

  Geestelijke oprichting van de wervelkolom
  Om deze klachten op te heffen, is het verstandig om een geestelijke oprichting van de wervelkolom te ondergaan. Dit is een helingswijze ontwikkeld door Pjotr Elkunoviz en Anne Hübner, en wordt al 25 jaar succesvol ingezet en heeft al meer dan 500.000 mensen wereldwijd geholpen. De geestelijke oprichting van de wervelkolom vindt zonder aanraking plaats op de behandeltafel, en hoeft daarna niet meer herhaald te worden. Tijdens de behandeling zal je waarschijnlijk een diepe ontspanning ervaren en pijn kan verminderen of zelfs verdwijnen. Wélke klacht of ziekte je ook hebt; de behandeling zal altijd zijn vruchten afwerpen. Je voelt je bevrijd en als herboren!

  De langetermijneffecten van de behandeling
  Als gevolg van de opgerichte, rechte wervelkolom gaat je lichaam weer functioneren zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Om lichamelijk goed in je vel te zitten, is een gezonde geest essentieel. De kracht van de behandeling werkt door in lichaam, ziel én geest, en brengt binnen al deze aspecten helderheid en rust. De effecten zijn bovendien duurzaam: je kunt er voor lange tijd van genieten. De geestelijke oprichting zorgt er dus voor dat jij je goed en gezond voelt: van binnen én van buiten. Je wordt een heel eind op weg geholpen naar een natuurlijk en gezond leven.

  Voor wie?
  Voor de geestelijke oprichting van de wervelkolom ben je op de goede plek bij Annelies Nijman van Ways of Healing. Zij vertelt: ‘Het goede nieuws is dat de behandeling voor iedereen is: of je nu jong of oud bent, welk geloof of welke afkomst je ook hebt! En niet alleen volwassenen zijn welkom. Ook baby’s, kinderen, jongeren en senioren mogen plaatsnemen op de behandeltafel. Benieuwd geworden? Maak dan vandaag nog een afspraak, en ga snel opgericht en rechtop door het leven!’

  Kamp jij met…
  – (Chronische) klachten aan je rug, voeten of knieën?
  – Gespannen spieren?
  – Depressies en slaapproblemen?
  – Hoofdpijn en migraine?
  – Een hernia?
  – Een beenlengteverschil, een ongelijke stand van de schouders of bekken, of scheefstand van de nek?
  Dan is het de moeite waard om een geestelijke oprichting te ondergaan!

  Annelies Nijman, specialist op het gebied van coaching, levensadvies en zingeving

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply