Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het lukt jou ook

  Je hebt van álles geprobeerd om van je overtollige kilo’s te komen. Tevergeefs. Hoewel je hoofd totaal niet staat naar een zoveelste dieetpoging, is het goed om te weten dat het jou ook kan lukken om centimeters kwijt te raken!

  ‘Door een verkeerde keuze van voeding krijgt je lichaam vaak niet de stoffen die nodig zijn om de hormoonhouding te onderhouden’, vertelt Peter van Velzen van Gezond Flevoland. ‘De voeding die wij vaak tot ons nemen, bestaat veelal uit ongeschikte koolhydraten en te weinig eiwitten, vitaminen en mineralen. Door deze disbalans ontstaan er klachten. Allereerst natuurlijk overgewicht, maar ook migraine, slapeloosheid, hart- en vaatziekten en allergieën. Deze voeding stimuleert de aanmaak van insuline, het belangrijkste hormoon voor de stofwisseling. Dit heeft gevolgen voor je lichaam, gewicht en gezondheid. In mijn afvalprogramma ‘Metabolic Balance’ richt ik me daarom op het in balans brengen van de hormoonhuishouding.’

  Metabolic Balance
  ‘Aan de basis van mijn programma ‘Metabolic Balance’ ligt een uitgebreid bloedonderzoek. Op grond van de uitkomsten wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld. Door de persoonlijke aanpak en het herstel van de hormoonbalans zul je naast gewichtsverlies nog andere positieve effecten ervaren. Denk aan het verminderen van overgangsklachten, migraine, slaapproblemen en het voorkomen van beginnende diabetes. In de tien consulten krijg je een intensieve begeleiding. Ik geef je onder andere een boodschappenlijst en allerlei tips en adviezen. In het begin, tijdens de opbouwfase, ben ik even streng. Maar is de opbouwfase eenmaal achter de rug, dan kun je de balans gemakkelijker behouden.’

  Ervaringsdeskundige
  ‘Uit eigen ervaring weet ik wat het programma kan betekenen’, vertelt Peter. ‘Zelf weet ik maar al te goed dat het nemen van gezonde voeding tot indrukwekkende resultaten kan leiden. Tot een paar jaar terug woog ik 143 kilo. Ik kreeg suikerziekte en moest drastisch afvallen. Ik had te veel bloedsuikers, een te hoge cholesterolwaarde, een te hoge bloeddruk en een te grote buikomvang. Ik moest zelfs insuline spuiten. Kortom: een verandering was nodig. Het was echt tijd om af te vallen. Ondertussen had ik al van alles geprobeerd om van mijn overgewicht af te komen en was ik eigenlijk niet voor iets nieuws te porren. Maar toen maakte ik kennis met Metabolic Balance. Binnen korte tijd raakte ik bijna 25 kilo kwijt. Ik bleef maar afvallen. Inmiddels weeg ik tussen de 80 en 85 kilo en weet ik dit resultaat ook vast te houden. Ook bij anderen heb ik soortgelijke mooie resultaten gezien, in alle leeftijdsklassen!’

  ‘Bijna twintig kilo kwijt’
  Op mijn werk heb ik onregelmatige uren. Daardoor eet ik vaak ook onregelmatig. Na mijn bevallingen ben ik behoorlijk aangekomen. Ik probeerde echt van alles om af te vallen. Heel frustrerend om te zien dat de kilo’s er weer aan vliegen als je de teugels laat vieren. Door het op maat gemaakte programma ‘Tijd om af te vallen’ is het mij uiteindelijk wél gelukt: ik ben in drie maanden bijna 20 kilo kwijt en ik voel me fantastisch. Nóg fijner is dat de ziektekostenverzekering een groot gedeelte van de behandeling heeft vergoed.

  – Esther, 36 jaar

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply