Rate this post
 • Het metamorfose-team
  Rate this post

  Onze ervaring, het was een superleuke en collegiale middag. Als team spelen we steeds meer op elkaar in; je leert elkaar beter kennen. Het was leuk om te doen, en daarom was het de moeite waard om de tijd erin te investeren. We hebben elkaars sterke kanten naar voren gehaald, en dat was erg leuk.

  Desiree
  Ik ben Desiree Hansink van Beauty All-in, Huid & ­Lifestylecenter. Volgend jaar bestaat de salon 30 jaar, en we hebben nu 6 personeels­leden en meestal 4 stagiaires. We houden ons bezig met permanente make-up (al sinds 2003), de aanpak van ­huidproblemen, overbeharing (sinds 2000) én afslanken.

  De metamorfose
  Voor de metamorfose heb ik de make-up aangepast: heel zacht roze, blauwtinten en grijs. De wenkbrauwen zijn geëpileerd en geverfd bij Judith en Mirella. Bij Mirella heb ik ook haar wimpers geverfd. Door de donshaartjes te verven, maak ik deze meer zichtbaar. Ik heb een zonnige tint gebruikt om de huid mee te egaliseren en lipgloss om het zomerse zo zacht mogelijk te houden.

  Judith
  7 jaar geleden ben ik als zelfstandige gestart als uitvaartfotograaf. Zo’n specialisme als uitvaartfotografie past natuurlijk minder in een magazine als dit, maar het is altijd goed om mensen te laten nadenken over vormen van rouwverwerking. Daarnaast heb ik mij verder ontwikkeld op allerlei gebieden. Ik heb een fotostudio, maar werk ook vaak op locatie.

  De metamorfose
  Wanneer je op je gemak bent, straal je nog meer. Deze zomerse modellen poseerden van nature, dus hoefde ik nog maar kleine tips te geven voor de houding. Door in en om het groen, fluitekruid en koolzaad te fotograferen, geeft het een heerlijk zomers gevoel en waan je je in een andere wereld!

  Mirella
  Ik ben Mirella van de Weerd, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, en ben nu bijna 2 jaar zelfstandig ondernemer in Alphen. Al 22 jaar ben ik actief in het modevak, en 2 jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan om voor mezelf te ­beginnen. ‘TOF’ staat voor ‘Touch of Fashion’, een winkel waar je de allerleukste merkartikelen en mode kunt vinden en een totale outfit kunt scoren voor een leuke prijs. Samen met Corrina en Dita probeer ik de klanten een echt en warm thuisgevoel te geven. Even lekker rondkijken of liever professioneel ­geadviseerd worden? Bij TOF kan het allebei.

  De metamorfose
  Ik vond het superleuk om deze keer Desiree, Judith en Marlene aan te kleden. We hebben gekozen voor een heerlijke casual zomerse outfit.

  Marlene
  Mijn naam is Marlene Cremers en ben al 9 jaar zelfstandig ondernemer van Marna Hairclub Alphen aan den Rijn. Al sinds mijn zestiende ben ik actief in het kappersvak. Na vele jaren ervaring en kennis opgedaan te hebben, heb ik de stap genomen om zelfstandig verder te gaan, door een heel nieuwe salon vanaf de grond op te bouwen, met als resultaat een salon met een team van 7 medewerkers die elkaar aanvullen en met dezelfde passie en creativiteit werken. Waar wij voor staan is kwaliteit, service en vaktechniek. Een coupe maken op maat, die het beste bij de persoon past en waar de klant zich prettig bij voelt. Persoonlijke aandacht, goed advies en even tijd voor jezelf in de eigentijdse salon, waar sfeer ook belangrijk is.

  De metamorfose
  Ik heb de korte coupe van Desiree met wax in model gebracht en de nadruk gelegd op de korte contourlijn. Het is een kapsel dat goed bij Desiree past en het laat haar gezicht goed uitkomen.
  Bij Judith is haar natuurlijke krul glad geföhnd met grote borstels en losjes opgestoken, waarbij er plukken los om te gezicht vallen voor een speels effect. Het is nonchalant en toch stijlvol.
  Het haar van Mirella is gekruld met de Mira Curl met stoom voor een zachte krulbeweging, en aan één kant heb ik het haar weggevlochten en de vlecht wat platter gemaakt. Een speels resultaat waar veel beweging in zit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply