Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het nieuwe seizoen bij Parkvilla

  Fier op een rij – Mix & Match – vocaal entertainment
  2 november | 20.15 uur

  Vier zangers. Vier performers. Vier theatermakers. Eén stemvork.

  Mix & Match presenteert een afwisselend concert gevuld met lichte en verrassende nummers mét een vleugje theater.

  Op de musicalopleiding in Tilburg kruisten de paden van Dorothy, Maarten, Sanne en Peter elkaar. Een goede vriendschap, een passie voor a capella, een fijne combinatie van stemsoorten: Mix & Match was geboren. Mix & Match zorgt voor a capella vocaal entertainment en biedt een gevarieerd repertoire van pop tot kleinkunst. Zo zongen zij van Best tot Amsterdam en van huiskamerconcert tot festival. Waar het allemaal mee begon, komt nu weer terug: het theater.

  In samenwerking met regisseuse Mieke van der Hulst presenteren zij vol trots de voorstelling ‘Fier op een rij’. Laat je ontroeren en verrassen door dit viertal en geniet van een avond vol entertainment!

  How to build a universe – Theater Rotterdam
  8 november | 20.15 uur

  Welke rol speelt toeval in een wereld waarin we met technologie al het toeval willen uitsluiten?

  Ons huidige wereldbeeld wordt steeds meer bepaald door algoritmes en technologie. Denk aan alle beveiligingscamera’s die ons dag en nacht monitoren of aan Facebook dat jouw nieuws selecteert.
  Maar veel inzichten die je wereldbeeld op z’n kop zetten, ontdekken we per toeval. Zowel in één mensenleven als in de hele mensheid. Plotseling gezien door het oog van de mens, met een impact waardoor je nooit meer hetzelfde naar de wereld kan kijken.

  Maker Davy Pieters ontleedt in ‘How to Build a Universe’ het toeval, om te begrijpen hoe ingrijpende inzichten tot stand komen. Het resultaat is een beeldende, filmische, fysieke en muzikale voorstelling.
  Davy Pieters (Nederland, 1988) is hard op weg één van de origineelste theaterregisseurs van het moment te worden. Haar beeldende mimetheater vindt inspiratie in o.m. games, (social) media, reclame, strips, en beeldende kunst.

  Parkvilla
  Parkvilla is de aanbieder van kunsteducatie, filmhuisfilms en theatervoorstellingen van de gemeente Alphen aan den Rijn en wijde omgeving. Parkvilla biedt mogelijkheden om actief of passief deel te nemen aan kunstzinnige activiteiten.

  We geven 2 kaarten weg voor het theaterconcert ‘Fier op een rij’ van Mix & Match – vocaal entertainment op vrijdag 2 november!
  Ook voor de theatervoorstelling ‘How to build a universe’ van Theater Rotterdam op donderdag 8 november kun je kans maken op 2 gratis kaarten!

  Wil je kans maken op deze kaarten? Mail dan je adresgegevens naar lezersactie@foryoumagazine.nl onder vermelding van ‘Fier op een rij’ of ‘How to build a universe’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply