Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Het nieuwe winkelen
  4/4 - (1 stemmen)

  Heerlijk, zomer! De zon schijnt, het is lekker weer. Soms wil je dan even verkoeling zoeken, binnen, of op een schaduwrijk terras. Buitenzonwering is daarbij een uitkomst! Of inspireert de zomer jou tot een herinrichting van jouw huis? Een vrolijke raamdecoratie, nieuw behang, nieuwe gordijnen of een spiksplinternieuwe vloer?

  Jansma Wonen is al meer dan 20 jaar hét adres voor alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Zij weten wat service is! Daarom nemen ze jou graag het werk uit handen. Denk hierbij aan het inmeten, monteren van bijvoorbeeld rolgordijnen, of het leggen van de gekochte vloer. Maar ook voor een serieus interieuradvies kun jij bij Jansma Wonen terecht. Dat doen zij niet alleen in de winkel, maar ook bij jou thuis!

  Windowstylist-app
  Jansma Wonen introduceert een nieuwe kijk op raamdecoratie: de Windowstylist app. Hiermee speelt Jansma in op ‘Het Nieuwe Winkelen’. De Windowstylist-app visualiseert alle vormen van raamdecoratie live in 3D bij jou thuis in jouw eigen interieur! Je ziet meteen welke soort raamdecoratie, kleur, materiaal en structuur het beste past in jouw interieur. Ook krijg je direct een indicatie van de prijs; veel realistischer dan met een monster en een catalogus proberen een juiste voorstelling in jouw interieur te maken. Zodra je thuis een keuze hebt gemaakt, ga je als laatste stap naar de winkel voor persoonlijke aandacht en advies.

  Marc Jansma van Jansma Wonen: ‘Consumenten willen zich op elk moment van de dag via elk kanaal kunnen oriënteren. Dit betekent dat onze producten 24/7 zichtbaar moeten zijn wanneer het de consument uitkomt. Door social media, fora en reviewsites is de consument beter geïnformeerd dan voorheen en start bijna iedere shoppingtrip online. Met de Windowstylist-app maken we gebruik van zowel de ‘oude’ als ‘nieuwe’ vormen van media, want persoonlijke aandacht en advies blijft bij raamdecoratie erg belangrijk, juist omdat het altijd maatwerk is.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply