Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het ondergeschoven kindje
  Rate this post

  Een dagelijks rondje hardlopen is voor velen echt een ontspanningsmomentje. Vaak lukt het alleen op deze momenten om je hoofd even helemaal leeg te krijgen. Logisch dat je daarom veel waarde hecht aan deze dagelijkse beweging! Maar daarbij wordt vaak wel één belangrijke voorwaarde om te kunnen hardlopen vergeten: de voeten.

  Voeten zijn vaak een ondergeschoven kindje, maar de gezondheid van onze voeten is wél ontzettend belangrijk. Je voeten hebben immers veel te verduren. Een goede voetverzorging is daarom erg belangrijk. En nee, met een goede douchebeurt alleen ben je er nog niet. Om klachten te voorkomen, is het verstandig je voeten de aandacht te geven die ze verdienen!

  Overbelaste voeten
  Sommige klachten zijn niet ernstig en komen bij veel mensen voor. Zo heb je waarschijnlijk wel eens last gehad van eelt. Dat lijkt niet problematisch, maar wanneer je teveel eelt opbouwt kan dat een branderig en pijnlijk gevoel geven. Eelt(overschot) ontstaat bijvoorbeeld wanneer je schoenen te klein zijn en er teveel wrijving en druk ontstaat. Een andere vervelende klacht die kan ontstaan door verkeerd schoeisel of een gebrek aan aandachtige voetzorg, is ingegroeide teennagels. Dit gaat vaak gepaard met pijn en ontsteking. Bij al dit soort klachten geldt: voorkomen is beter dan genezen!

  Verwenmomentje
  Gelukkig kun je thuis veel doen om je voeten in de watten te leggen. Begin je thuispedicure bijvoorbeeld eens met een warm voetbadje. Vul een teiltje niet alleen met lauwwarm water, maar voeg ook eens een geurige badolie of bruistablet toe. Laat de tien minuten weken en droog ze daarna goed af. De teennagels zijn door het weken een stuk zachter geworden, en dit is dan ook een mooi moment om de nagels te knippen zonder ze te beschadigen. Gebruik na het badje een goede voetcrème om de huid een fijne verzorging mee te geven. Hierbij kun je de crème gewoon opsmeren, of kies er eens voor de tijd te nemen om de voeten te masseren. Zo trekt het product goed in de huid, maar ook werkt dit ontspannend en verbetert het je bloedsomloop.

  Totale pakket
  Misschien ben jij niet een ster in het bijhouden van verzorging, of heb je niet alle benodigdheden tot je beschikking. Heel logisch. Kies dan eens voor een pedicurebehandeling. De pedicure kan je voeten heerlijk in de watten leggen, nauwkeurig verzorgen en ze ook nog eens voorzien van een likje nagellak. Bij Allure Hair & Beauty bieden we een compleet pakket aan voetverzorging aan. De specialist knipt je nagels, verwijdert overtollig eelt, likdoorns en behandelt ingegroeide teennagels. Verder is het ook mogelijk om een french tip of kleurgel als extraatje erbij te doen. Zo weet je zeker dat je voeten er weer een tijdje tegenaan kunnen!

  Allure Hair & Beauty
  Bij Allure Hair & Beauty staat er een team klaar met professionele specialisten. Zo werken de specialisten met de zogeheten nattechniek, zodat de pedicure op een zo comfortabele manier uitgevoerd wordt. Maar ook voor een nieuwe haarkleur, ander kapsel of beautybehandelingen kun je hier terecht. Alle specialisten worden regelmatig getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken.

  Wist je dat…
  …Allure Hair & Beauty duo-behandelingen aanbiedt? In de schoonheidssalon zijn twee kamers beschikbaar voor allerlei (gezichts)behandelingen. Zo kun je gezellig met zijn tweeën komen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply