Rate this post
 • Het onzichtbare zichtbaar maken
  Rate this post

  Zit je niet lekker in je vel? Voel je je bijvoorbeeld slecht of verdrietig zonder dat je er precies de vinger op kunt leggen wat er aan de hand is? Met medicijnen kun je weliswaar klachten onderdrukken, maar het onderliggende probleem wordt er niet mee opgelost. Je ziel vraagt eigenlijk aan je om aandacht voor dat onderliggende probleem.

  Dorien Ketel van Sinds 1979 zet energetische therapie in om het ‘probleem achter het probleem’ zichtbaar te maken. Hoe gaat dit? Alles is energie en heeft een frequentie. Dorien maakt via oogcontact een verbinding met je ziel, door middel van een hologram, een afbeelding van een frequentie tussen Dorien en jou. Zo legt ze contact met je onderbewustzijn, waarin de kern van je probleem opgeslagen ligt. Op die manier kan Dorien je helderheid geven over de aard van je probleem, zodat je daarmee aan de slag kunt. Energetische therapie bestaat niet uit eindeloze sessies. In één sessie heb je duidelijkheid over je eigen situatie. Wie niet te lang in een proces wil blijven hangen, is zeker gebaat met deze directe aanpak.

  Zomer SPA
  Het is weer zomer! Een periode van meer vrijetijd en uitbundigheid. Toch kan het geen kwaad om eens extra aandacht te schenken aan je binnenkant. Is er iets waar je tegenaan loopt? Geef je dan op voor de Zomer SPA (Speciaal Persoonlijke Aandacht)! In drie sessies maak je kennis met energetische therapie en helpt Dorien je om je probleem op te lossen.
  Kijk voor meer informatie hierover op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply