Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het paard als coach
  Rate this post

  Als stress een oorzaak is van jouw lage energieniveau, dan zijn er verschillende methoden om er wat aan te doen. Het is nodig om het stresssignaal serieus te nemen. Verhoogde stress kan leiden tot vermoeidheid, chronische stress en burn-out. Het is zaak om deze cirkel tijdig te doorbreken.

  Afhankelijk van het stadium waarin jij je bevindt, zijn er mogelijkheden om weer op te klimmen. De sportschool, therapie of een vakantie zijn manieren om deze behoeften weer te vullen. Zo ook de mogelijkheid die aan jou ruimte voor jouw eigen proces geeft: een coachtraject met inzet van hypnotherapie en paarden.
  Deze begeleiding is maatwerk en de duur hangt af van de mate van stress en in hoeverre iemand een burn-out heeft. De duur kan variëren van vier maanden tot een jaar. Het resultaat is dat jij je weer vitaal voelt en inzicht hebt in je kwaliteiten en valkuilen. Paarden hebben veel eigenschappen die positieve effecten hebben op mensen.

  Naast het individuele traject is er de mogelijkheid om je eigen grenzen en mogelijkheden te leren kennen in een groep. ‘Hiervoor werk ik samen met onder andere Nicola Mahon, Breakthrough-Equicoaching’, legt Marjon Ledderhof-Hegeman uit. ‘Wij zijn beide EAGALA gecertificeerd. Wij bieden verschillende groepstrainingen rondom stress. Er zijn programma’s van acht en twaalf weken. Deze programma’s vinden volledig plaats bij paarden en hebben als basis een wereldwijd­bekende training. Deze programma’s kunnen ook in het Engels gegeven worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply