Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het perfecte kapsel voor jou

  Je kapsel maakt een groot deel uit van je persoonlijkheid. Het zegt niet alleen iets over wie je bent, het laat ook zien hoe je je voelt. Iedereen is uniek en niemand is hetzelfde. Daarom is het ook zo belangrijk dat je een kapsel hebt dat perfect bij jou past.

  Krullen!
  Wanneer jij krullen hebt, weet je vast hoe lastig het is om een kapper te vinden die de juiste styling weet voor jouw haartype. Je hoeft vanaf nu niet meer verder te zoeken, want stylistes Marijke en Marit van VRIS Kappers maken elke krullenbol blij met een Curlsys behandeling. Bij deze techniek wordt het haar verdeeld in bundels die van nature bij elkaar vallen. Door elke bundel apart en op een speciale manier te knippen, krijgt het haar de ruimte om te krullen. Ook krijgen de krullen meer glans.
  Marijke en Marit hebben meerdere trainingen gehad van Curlsys-uitvinder Brian Mclean en weten voor elke krul de juiste techniek. Volg de Instagram- en Facebookpagina van VRIS Kappers voor meer Curlsys kapsels.

  Trends
  Op dit moment zie je op haargebied voornamelijk invloeden van de jaren tachtig. Denk aan de shaggy kapsels, gordijnpony’s en krullen. Trends waar we bij VRIS ook erg blij van worden.
  De gordijnpony (curtain banks) wordt schuin weggeknipt waardoor de pony als het ware opgaat in de lokken aan de zijkant. De shaggy stijl is korter van voren met een lob bob van achteren.
  Ook de krullen blijven onverminderd populair. Losse, natuurlijke of uitgezakte krullen zien we terug bij de influencers en sterren op de rode loper. Een specialiteit van VRIS en vaker toepasbaar dan je zou denken! Probeer het eens, vraag om advies in de salon.

  Product uitgelicht
  In 1967 introduceerde Redken één van de eerste professionele verzorgingslijnen voor mannen. Maak kennis met Redken Brews, een haarverzorgingsformule die geïnspireerd is op bier en verrijkt met mout: een compleet gamma voor styling, haarverzorging, huid, baard en kleuroplossingen.

  Marijke Min: ‘Je hebt vast weleens het gevoel dat je haar niet lekker zit. Je zou graag willen dat er met aandacht naar gekeken wordt door een goede styliste. De styliste bij VRIS Kappers neemt de tijd om naar jou te luisteren wat je wel en niet wilt met je haar. Wij adviseren jou wat de mogelijkheden zijn om jouw haar zo mooi mogelijk te laten vallen naar de laatste trends of juist dat wat goed bij jouw haar en gezichtsvorm past. Je zult een eerlijk en goed advies krijgen van de styliste. Met zoveel ervaring in de salon zorgen wij er samen voor dat je met een tevreden gevoel de deur uitgaat en thuis stralend kunt genieten van jouw mooie haar!’

  Quiz: hoe VRIS ben jij?
  ‘Hoe komt de kapsalon aan haar naam?’
  Jonge moeders maken kans op een make-over door vóór 15 april het antwoord op de vraag naar VRIS Kappers te mailen of bij de kapsalon in de bus te gooien. Vergeet niet te vermelden waarom jij en je dochter (tot 12 jaar) deze leuke middag zouden moeten winnen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply