Rate this post
 • Het resultaat staat voorop
  Rate this post

  Op 1 oktober 2014 opende KMI haar huidtherapiepraktijk. Alberta van der Kuip en Yvonne Vos leiden deze praktijk. Alberta is als huidtherapeute al langer een vertrouwd gezicht binnen KMI Home Care. Nieuw binnen de praktijk is Yvonne Vos, in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Met dit team biedt KMI Home Care een mooie combinatie van jarenlange ervaring en nieuwe ontwikkelingen vanuit de opleiding, waarbij uw welzijn en het behandelresultaat vooropstaan.

  Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid, zodat uw klachten afnemen. Alberta van der Kuip en Yvonne Vos, de huidtherapeutes van KMI, bieden diverse behandelingen aan. Zij verzorgen onder andere oedeemtherapie en meten therapeutische elastische arm- of beenkousen aan. Dit geeft tegendruk aan het vocht in de ledematen en zorgt er tevens voor dat het verkregen resultaat van de oedeemtherapie behouden wordt. Daarnaast kan overbeharing worden behandeld. Dit gebeurt met elektrische epilatie. Doordat het haarzakje elektrisch wordt vernietigd, worden de haren dunner en zwakker. Elektrische epilatie kan ervoor zorgen dat storende haren op den duur definitief verdwijnen.

  Littekens en fibromen
  De huidtherapeutes behandelen tevens alle vormen van acne en acnelittekens. Ook zijn er diverse andere littekens die door de huidtherapeut goed te behandelen zijn. Ook voor het verwijderen van fibromen / steelwratjes bent u bij KMI aan het juiste adres. Een fibroom is een goedaardige tumor die opgebouwd is uit bindweefsel. De meest voorkomende fibromen zijn zogenaamde ‘weke fibromen’. Deze bevinden zich meestal in de hals, onder de oksels, in de liezen en op het bewegende ooglid.

  Declaratie
  KMI Home Care is een gecertificeerde praktijk voor huidtherapie. De declaratie van arm-/ beenkousen kan rechtstreeks door KMI worden verzorgd. Daarnaast zijn er diverse andere huidbehandelingen die kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply