Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het roer moet om!
  Rate this post

  Je weet het, maar hoe doe je dat? ‘De Jacobs Ladder’ biedt je hiervoor een handvat. Deze methode is kort, krachtig, effectief en op maat!

  Wat bieden wij?
  PrevoConsultancy organiseert een 2-daagse training waarin:

  1. Je geholpen wordt in het formuleren van je ideeën of dromen. Hoe ziet mijn leven er over 3 maanden uit? Hoe ziet mijn leven er over 3 jaar uit?

  2. Je leert wat de valkuilen of obstakels zijn waardoor je niet in actie komt of niet tot een succesvolle invulling van je plannen komt.

  3. Je een strategie gaat bepalen: wat heb ik nodig om mijn doel te bereiken? Moet ik een opleiding gaan volgen, heb ik geld nodig, wie kan mij steunen in mijn omgeving en welke sociale vaardigheden heb ik nodig om dit te bereiken? Lef, durf om op pad te gaan enzovoort.
  Kortom: alles wat je nodig hebt om je doel te bereiken, komt hierbij aan bod!

  Hoe?
  4. Je wordt geholpen bij het uitvoeren van je plan door middel van heel concreet omschreven acties, een tijdpad enzovoort.

  Voor wie is deze training bedoeld?
  – Voor iedereen die graag iets wil veranderen in zijn/haar leven, zijn/haar relatie of zijn/haar werkomstandigheden.
  – Voor iedereen die al jaren rondloopt met een plan, maar er om allerlei redenen niet toe komt om dit te verwezenlijken.

  Waarom wachten?
  Gun jezelf een nieuwe toekomst! Geef je nu op voor deze 2-daagse training. Deze wordt gehouden op zaterdag 5 en zondag 6 september 2015. Na deze 2 dagen ga je naar huis met een prachtig en op jouw situatie geschreven plan van aanpak.

  Wie zich vóór 1 augustus 2015 inschrijft, krijgt gratis het boek ‘Help mijn gezin verzuipt!’, waarin de theorie van de Jacobsladder uitgebreid is beschreven aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. Winkelwaarde € 19,95.

  De kosten voor deze 2 dagen bedragen € 175,- en zijn inclusief een plan op maat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply