Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het succes van Irene
  Rate this post

  Ik ben 41 jaar, gescheiden en moeder van 3 kinderen. Ik ben nooit echt slank geweest, ondanks diverse dieetpogingen. Ik was altijd wel aardig geproportioneerd, waardoor het niet altijd opviel dat ik kledingmaat 42 droeg. Toen ik een nieuwe relatie kreeg, kwamen er ook nieuwe kilo’s bij. Lekker gezellig samen een wijntje drinken op de bank met een ­chippie en een nootje erbij…

  Afgelopen mei besloot ik me in te schrijven bij een sportschool om wat aan m’n conditie te doen en tevens wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Bij de check-in werd me echter te kennen gegeven dat ik niet mocht starten met sporten, aangezien m’n bloeddruk (240/140) veel te hoog was. Na een nachtje intensive care werd ik ontslagen met een rijtje bloeddrukverlagende medicijnen en een vervolgafspraak bij de internist. Deze internist gaf me te kennen dat afvallen enorm zou bijdragen aan het verlagen van m’n bloeddruk. Via via kwam ik in contact met Esther, en ik was meteen gemotiveerd om op de eerste afspraak met het PowerSlim kennismakingspakket het pand te verlaten.
  Na wat gepuzzel in de eerste week met wat ik wel en niet zo lekker vond, had ik al vrij snel een lekker PowerSlim-ritme te pakken. De beloning kwam al na de eerste week: bam! 3,1 kilo eraf! Onder het motto ‘een goed begin is het halve werk’ at ik fluitend in de ochtend mijn shake, en keek ik halsreikend uit naar die overheerlijke PowerSlim reep voor bij de thee. M’n collega’s zagen regelmatig groen van jaloezie bij het aanschouwen van de lekkere PowerSlim lunch­recepten die ik meenam naar kantoor. Met een smoothie of een pudding in de namiddag en een avondmaaltijd uit het PowerSlim receptenboek was de honger weer gestild. Met een vanillewafel ‘s avonds kon ik toch gezellig meedoen met de kinderen, die uiteraard wat lekkers bij de koffie wilden.
  Na 2 maanden was ik 13 kilo kwijt en kon ik vol trots richting de internist. Deze was zeer te spreken over m’n nieuwe bloeddruk (117/79) en gaf aan dat dit nooit alleen door de medicijnen had kunnen komen. Met een pilletje minder en nu inmiddels 15 kilo minder zit ik nagenoeg op m’n streefgewicht en voel ik me superfit!
  Afgelopen weekend kon ik tegen de verkoopster in de kledingwinkel zeggen dat de broek nog wel een maatje kleiner kon. Met een lach op m’n gezicht en een broek in maat 38 verliet ik de winkel.

  Dit had ik nooit kunnen bereiken zonder PowerSlim!

  – Irene –

  Hoe werkt PowerSlim?
  Met PowerSlim bereik je in drie fasen je ideale gewicht.
  – In de eerste fase maak je gebruik van vijf tot zeven PowerSlim producten per dag. Hiermee maak je heel gecontroleerd heerlijke maaltijden die prima passen in een normaal eetpatroon van een gezin. In de eerste fase bereiken we het grootste gewichtsverlies (zo’n 80%!).
  – In de tweede fase bereik je je streefgewicht en worden PowerSlim producten rustig vervangen door reguliere voedingsproducten. Met je coach bespreek je wat en hoeveel verstandig is om op te nemen in jouw voedingspatroon.
  – In de laatste fase van gewichtsbehoud blijf je langdurig onder controle van je coach en eet je alleen tussendoor nog een PowerSlim product.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply