Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Het taboe rond injectables neemt af’

  Wanneer je in de spiegel kijkt, kan het zijn dat je er anders uitziet dan je graag zou willen. Een zichtbaar geworden lijntje of veranderingen in het gezicht kunnen je er ouder laten uitzien dan je je voelt.

  YourFACE helpt je graag op weg naar subtiele en natuurlijke verbeteringen. Met een A-locatie aan de Weesperzijde en op 200 meter afstand van het statige vijf sterren Amstel hotel, huist ‘cosmetisch arts KNMG’ Maarten Façee Schaeffer met zijn kliniek. Dokter Maarten is gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties en injectables om rimpels, plooitjes en volumeverlies te behandelen. Dokter Maarten: ‘Het taboe rond injectables neemt af, want mannen en vrouwen willen er graag fris en jeugdig uit blijven zien.’
  Een resultaat met uitlokkende reacties als ‘Wat zie je er goed uit’ is precies de magie die aan de Weesperzijde wordt toegepast. Ook mannen willen hun frisse uitstraling behouden en deze masculiene trend ziet hij ook steeds vaker terug in zijn kliniek.

  Precisie en vertrouwen
  Om huidveroudering, een hardnekkige rimpel, klachten als migraine of overmatig zweten tegen te gaan, behandelt YourFACE diverse gebieden. Met botox wordt de spierwerking ontspannen en het zorgt voor een liftend effect. De ‘filler’-injectable, het woord zegt het al, vult en herstelt het volume in je huid en realiseert een verstevigend resultaat. Bij mensen met te veel huidoverschot boven de ogen is een wenkbrauwlift met botox soms niet meer de juiste oplossing. De verlossende ingreep is dan een bovenooglidcorrectie. De bovenooglidcorrectie is een ingreep waar dokter Maarten bekend om staat vanwege zijn jarenlange ervaring en precisie. Na de behandeling heb je geen blauwe plekken en na 5 tot 7 dagen ben je weer toonbaar.
  Heeft je lichaam vitaminetekorten of een chronische aandoening? Dan kun je ook bij de kliniek terecht voor vitamine-infusen die het lichaam weer een boost geven.

  De hoogste kwaliteit
  De kliniek werkt uitsluitend met erkende en opgeleide ‘cosmetisch artsen KNMG’. Dit keurmerk is sinds 1 juli 2019 leidend voor het vinden van een kwalitatief goede cosmetisch arts. Alle artsen zijn gecertificeerd door en aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Met deze keurmerken kun je er zeker van zijn dat je op de beste en meest veilige manier behandeld zult worden.

  Jouw wens, jouw resultaat
  For You redacteur: ‘Stel, ik ben een nieuwe geïnteresseerde klant. Wat adviseer je mij te doen?’ Dokter Maarten: ‘Op yourface.nl vind je een modelgezicht met alle behandelgebieden. Afhankelijk van jouw gewenste deel in het gezicht dat je wilt behandelen, klik je verder naar onze uitleg en werkwijze. Als onze kliniek jou aanspreekt, boek je online een consult en bespreken we tijdens de afspraak jouw wensen en krijg je adviezen voor het beste resultaat.’

  Het beste van het beste
  Sinds mei is het skincare assortiment uitgebreid met een nieuw te verkrijgen serum in Nederland: Profhilo Haenkenium serum. Het serum ondersteunt en versterkt de werking van de skinbooster-behandeling met Profhilo. Tevens stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine in de huid, waardoor jouw huidkwaliteit verbetert en lijntjes verzachten. Een tweede merk dat aan het productaanbod is toegevoegd, is Skinceuticals. Skinceuticals huidverzorging is een wetenschappelijk ontwikkelde productlijn die een eersteklas toevoeging biedt op je dagelijkse verzorging.

  ‘Wat is je tip voor onze lezers, dokter Maarten?’ Dokter Maarten: ‘Als onze kliniek en werkwijze jou als lezer aanspreken, nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen op onze website of in onze kliniek. Dat is toch best een leuke tip?’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply