Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het uiterlijk waar je van droomt
  Rate this post

  Wil jij het haar waar je altijd van hebt gedroomd? Geef je haar de VIP-behandeling die je verdient!

  Lacewigs

  Eén van de meest populaire haarstukken van dit moment zijn de lacewigs. Deze hebben inmiddels de harten gestolen van vele celebrities. Een lacewig is een haarstuk gemaakt op een gaas-achtige stof. Ze zijn populair omdat ze de indruk wekken dat het rechtstreeks vanuit het hoofd groeit. Het is volkomen veilig voor het eigen haar. Zo kun je in een paar seconden van haarstijl veranderen. Ze zijn van 100% menselijk haar en verkrijgbaar in alle lengtes, kleuren en structuren.

  Hairextensions

  Great Lengths extensions zijn kwalitatief het beste en worden wereldwijd het meeste gebruikt. Ze bestaan voor 100% uit natuurlijk haar en worden onzichtbaar bevestigd in je eigen haar. Door de hoogwaardige kwaliteit van de extensions kun je je haar op talloze manieren stylen. Draag je je haar het liefste glad of toch curly? Hou je van kort of juist eindeloos lang? Met lengtes uiteenlopend van 20 centimeter tot bijna een meter is vrijwel alles mogelijk. De extensions zijn verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. Creëer de look die jij wilt!

  Hairweft / weaving-methode

  Hairweft is een populaire en relatief voordelige methode om het haar meer lengte of volume te geven. Na aanschaf van het haar kun je het haar weer hergebruiken. Eens in de zoveel tijd worden de weften weer omhoog geplaatst, zodat het weer mooi aan je eigen haar aansluit. De wefts worden met kleine microringen aan het haar bevestigd. Deze microringen zijn van binnen gevuld met siliconen, waardoor het niet schadelijk is voor je eigen haar.

  Mini Lash Lift

  De Mini Lash lift is een wimperverlenging in combinatie met semi-permanente mascara én fibers! Er worden een aantal wimperextensions per oog geplaatst om lange wimpers te creëren. Hierover komt de semi-permanente mascaracoating die gecombineerd wordt met fibers. Hierdoor wordt er een volle wimperlook bereikt die een liftend effect heeft. Je wimpers zijn langer, dikker en voller. Je hebt een prachtige look die tot ongeveer 3 weken mooi blijft!

  Gellak

  Wil je mooi verzorgde nagels, maar geen kunstnagels? Kies dan voor gellak, een innovatie op het gebied van de versteviging van de natuurlijke nagel. De lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken, en verstevigt meteen de natuurlijke nagel. De gellak kan transparant worden aangebracht, als french manicure of in een kleur over de hele nagel. Je nagels blijven wekenlang perfect en glanzend!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply