Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Het verhaal van jouw lichaam

    Het lijkt allemaal zo simpel: eet gezond en beweeg regelmatig en je blijft fit en gezond. Helaas is het niet altijd zo makkelijk. Om te weten wat jij als uniek individu precies nodig hebt, zul je eerst een uitdagende zoektocht moeten doen.

    Het wiel uitvinden is echter niet nodig en je hoeft deze zoektocht ook niet alleen te ondernemen. Ik help je met liefde op jouw pad richting jouw diepere behoeften. Met NEI-therapie, wat staat voor ‘Neuro Emotionele Integratie’-therapie, kunnen we op een snelle en eenvoudige manier ontdekken waar jij uit balans bent en emotionele blokkades uit het verleden opheffen. Ik stel jou vooraf de vraag: ‘waar kamp je het meest mee? of ‘wat wil je veranderen?’ Vervolgens voer ik de O-ring-spiertest uit en stel ik een diagnose. De behandeling kan ik aanvullen met homeopathie, aangepaste voeding en Bach Bloesem
    therapie. De krachtige NEI-methode is succesvol gebleken bij diverse klachten. Denk aan terug­kerende hoofdpijn, buikpijn, concentratieproblemen, slaapproblemen, onzekerheid, terugkerende blessures en nog veel meer. Het mooie aan NEI is dat je na een sessie vrij snel positieve effecten merkt. Zo zie jij snel resultaat van jouw zoektocht, weet je wat je nodig hebt en kun jij volledig jezelf zijn. En dat is diep van binnen wat we uiteindelijk allemaal willen.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply