Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
1/4 - (1 stemmen)
 • Het verschil tussen Botox
  1/4 - (1 stemmen)

  Verschil botox –
  filters Botox wordt met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met botox zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Onder ‘fillers’ verstaan we stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels en plooien (zelfs littekens) te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen

  Oplossing bij zweten
  Botox kan ook prima ingezet worden bij overmatig zweten, bijvoorbeeld in de oksel. Je kunt zweetklieren namelijk tijdelijk uitschakelen, en dat is heel prettig voor iemand die veel transpireert. Alleen de plek waar overmatig transpireren plaatsvindt wordt aangepakt; de rest van het lichaam blijft wel zweten, wat nodig is om je lichaam op de juiste temperatuur te houden en om afvalstoffen af te voeren.

  Van binnen voel je je jong, maar als je in de spiegel kijkt, zie je dat je alwéér een beetje ouder bent geworden. Kraaienpootjes, lijntjes en rimpels, een slapper wordende huid… Het mag er dan misschien bij horen als je leeftijd stijgt, maar leuk is anders. Stoor jij je er ook zo aan? Of ben jij het zat om steeds maar te negatieve opmerkingen te krijgen, zoals ‘Wat kijk je boos’ of ‘Wat zie je er moe uit’, terwijl dit helemaal niet zo is?

  Jonger, frisser en uitgeruster
  Overweeg dan eens een rimpelbehandeling bij Behandel Centrum Leeuwarden. In deze praktijk worden dagelijks rimpelbehandelingen uitgevoerd. Na een behandeling zie jij er weer jonger, frisser en uitgeruster uit!

  Drie soorten rimpelbehandelingen
  Je kunt bij Behandel Centrum Leeuwarden voor twee soorten rimpelbehandelingen terecht:
  – Botox
  – Fillers

  Welke rimpelbehandeling past bij jou?
  Tijdens het eerste consult bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Samen met jou bekijkt Behandel Centrum Leeuwarden welke behandeling daarbij het beste past. Daarna beslis jij uiteindelijk zelf of je met botox of een filler wilt worden behandeld. Het consult is overigens gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus helemaal nergens aan vast.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply