Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Het viel me 1000% mee om een pruik op te hebben’
  Rate this post

  Na het ongelukkige nieuws dat ik borstkanker had en chemotherapie zou krijgen, kom je bij het volgende punt: een pruik. Geen leuke gedachte om je haar te verliezen, en om die periode kaal door te gaan was aan mij niet besteed.’

  Via het ziekenhuis ben ik bij Haarhuis van Tongeren terechtgekomen. Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben en enige uitleg gekregen te hebben, was ik al wat gerustgesteld. Bij Haarhuis van Tongeren werd ik hartelijk welkom geheten en zagen wij een uitgebreide collectie. Na zelf wat uitgezocht te hebben, en op aanraden van de kapster, zijn we het een en ander gaan passen. Zoals ze tegenwoordig die haarwerken maken: ongelofelijk.

  Het viel me 1000% mee om een pruik op te hebben. Hiermee kom ik die vervelende periode wel door. Als je eenmaal een haarwerk op hebt zodra al je haar eraf is, zie je er direct goed uit, en was ik halverwege de dag mijn haarwerk zat, dan had ik ook nog een aantal leuke mutsjes en sjaals die ik op kon zetten.

  Ook bij het afleveren van het haarwerk ben ik zeer gastvrij en professioneel geholpen. Handmatig hebben ze het haarwerk zelf passend voor mij gemaakt. Ze laten je vrij in keuzes, maar begeleiden je wel de juiste kant op. Ik ben erg blij met mijn pruik voor zolang als het moet duren.

  mevrouw A. de Vries uit Delft

  Weer een prachtige volle bos haar
  Tegenwoordig krijgen vrouwen steeds vaker te maken met een vorm van haaruitval. Haarproblemen zoals een dunner wordende haardos, vanwege haarverlies of afbrekende haren komen vaak voor. Ook chemotherapie kan een oorzaak van haarverlies zijn. Juist voor vrouwen ligt het verliezen van een mooie haardos heel gevoelig. Want dromen we niet allemaal van een prachtige volle bos haar?

  Het dunner worden, zelfs uitvallen of ontevreden zijn met jouw haar kan tot onzekerheid leiden. Dit kan je belemmeren in het dagelijks leven. Haarverlies kan een grote stressfactor zijn. Lopen in de regen, in fel licht staan in een openbare gelegenheid, op een roltrap of op het werk. Herken je deze momenten van onzekerheid? Het is echt niet nodig om je nog langer onzeker te voelen. Er zijn namelijk talloze oplossingen voor haarproblemen.

  Onzichtbare haaraanvullingen
  Er zijn veel verschillende systemen voor haaraanvulling. De systemen ‘Hair for you’ en ‘Dermofusion’ zijn onzichtbare haaraanvullingen waarmee je alles kunt blijven doen, zoals zwemmen, douchen, sporten en slapen. Deze haaraanvullingen blijven onder alle omstandigheden stevig vast zitten en geven je daarmee een onbezorgd gevoel.

  De nieuwste technieken

  Haarhuis van Tongeren is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. De zaak heeft meer dan 45 jaar ervaring in haarwerken (pruiken, haarstukken, maatwerk, toupets) en beschikt over de mooiste haarwerken en de allernieuwste technieken. Met extensions van Great Lengths en haarklemmen van verschillende lengtes zijn er ook heel snelle en goedkope oplossingen mogelijk. De medewerksters werken verder met het product Mediceuticals en kunnen gratis een haar- en hoofdhuidanalyse doen. Er wordt dan gekeken naar de conditie van je haar en hoofdhuid. Heb je bijvoorbeeld te maken met psoriasis, haaruitval, roos, eczeem, alopecia of dun haar, dan kan Haarhuis van Tongeren je verder helpen.

  Haarverlenging

  Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor haarverlenging; bijvoorbeeld om jouw haar te laten verlengen of extra volume aan te brengen voor een speciale gelegenheid. Wil je hetzelfde effect voor een langere periode, dan kun je het beste kiezen voor hairextensions.

  Mutsjes en sjaals

  Wanneer je te maken krijgt met haarverlies, wil je jouw hoofd graag bedekken op een manier die het best bij jou past. Heb je haaruitval door alopecia of chemotherapie? Haarhuis van Tongeren helpt je graag met een passende sjaal of muts. Je vindt er je petten, sjaals, bandana’s, buffs en nog veel meer; een goed alternatief wanneer je even geen pruik wilt dragen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply