Rate this post
 • ‘Het viel me erg mee…’
  Rate this post

  Een jaar lang zat ik tegen een burn-out aan, en toen mijn geest eindelijk weer op orde was, wilde ik ook mijn lichaam gaan aanpakken, om kilo’s kwijt te raken. Via via had ik gehoord van Metabolic Balance, en ik heb toen een informatieavond erover bezocht. Ik kreeg er een goed gevoel over, en heb eind september 2014 contact opgenomen met Sabine van OrthoVivo.

  Bij Metabolic Balance krijg je op basis van je bloedwaarden een voedingsplan op maat, waarbij je een lijst meekrijgt van producten die je wel of niet zou moeten eten, en hoeveel je van welke producten mag eten. Ik eet nu drie maaltijden per dag en heb geen hongergevoel. En ik drink drie liter water per dag. Dat is best veel, maar je lichaam went eraan. Ik noem het dan ook geen ‘dieet’, want het voelt niet als
  een dieet.

  Ik moet zeggen: het viel me erg mee. Gedurende de eerste drie dagen had ik wel wat hoofdpijn, maar dat kwam door het ontgiften, omdat je geen suiker eet. De methode werkte bij mij al snel: in 3,5 maand was ik 10 kilo lichter, en daar was ik heel blij mee! Ook namen mijn klachten af. Ik ging bijvoorbeeld beter slapen, en mijn huid is mooier geworden. Sabine begeleidt me echt goed hierbij: ze neemt alle tijd voor me en straalt rust uit. Ook is ze geïnteresseerd in mijn klachten en geeft ze suggesties hoe ik ervan af kan komen. En ze legt ook duidelijk uit hoe alles werkt.

  Nog steeds ga ik om de paar weken langs bij Sabine, waarbij ze onder andere mijn spiermassa en vetpercentage meet. Die cijfers worden steeds beter, en dat motiveert natuurlijk ook erg om ermee door te gaan! Ik wil nog 6 kilo kwijtraken, maar dat is echt heel goed te doen!

  -Linda-

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply