Rate this post
 • Het viel zó mee!
  Rate this post

  Ik was al heel lang aan het lijnen geweest, maar als je ouder wordt, is dat toch moeilijker. De kilo’s kwamen er steeds weer bij. Vorig jaar nog was ik 10 kilo te zwaar, en het is heel demotiverend als je steeds weer begint met lijnen en het resultaat maar niet blijvend is…

  Een collega van mij was eerder al maar liefst 23 kilo kwijtgeraakt met het Cambridge Weight Plan, en dat in maar 6 maanden! Dat ging zó snel, dat ik dacht: ‘Als ik ooit wanhopig word, ga ik ook aan de slag met Cambridge’. Dat moment was rond de Kerst. Ik zocht naar een consulente in de buurt, en dat was Oesja. Op 6 januari van dit jaar ben ik begonnen, en na drie maanden was ik 18 kilo afgevallen. Helemaal volgens het programma leefde ik in de eerste week op shakes, waar alles in zit wat je lichaam nodig heeft, en ook daarna was het programma prima te volgen: ik heb geen dip gehad. Het viel zó mee! Ik ben nu veel fitter, en dat voel ik ook. Mijn consulente Oesja is een leuke, spontane vrouw. Ze gaf me allerlei tips en eenvoudige recepten voor eten (dat nog lekker is ook!), en heeft me heel prettig begeleid en gemotiveerd, zodat mijn eetgewoonten nu veel beter zijn dan vroeger.
  Het is nu half juli, en ik ben nog steeds prima op gewicht. Inmiddels heb ik, door mijn eigen succes, ook weer een andere collega en twee familieleden ‘aagestoken’: zij zijn nu ook bezig met Cambridge…

  – Een cliënte uit Holsloot

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply