Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Het voelt alsof ik nu in het goede lichaam zit’

  Mijn naam is Nathalie Wegman, ik ben 22 jaar oud, student aan de hogere hotelschool en helemaal happy met de nieuwe ik!

  Afgelopen januari ging ik op wintersport naar Zell am See. Ik pakte mijn skispullen van 2 jaar ervoor. Tot mijn spijt kwam ik erachter dat ik de skibroek niet eens over mijn benen / billen kreeg. Ik ging naar de winkel en zocht naar een skibroek. Ik pakte maat 44 en voor de zekerheid ook 46. Helaas: die paste maar net…
  Een goede vriend zei: ‘Ik maak mij zorgen om je, om je gezondheid’. Toen hoorde ik van een goede kennis over het Injekracht-programma van Rosanne. Ik trainde 4 keer per week, hield mij aan de voeding en leerde enorm veel over zelfliefde, goede mindset, doelen stellen, wilskracht en overtuigingen.
  Inmiddels een jaar verder ben ik 37 kilo ­afgevallen. Van maat 46 naar maat 38. Ik heb gemerkt dat deze verandering niet alleen van buiten is, maar ook van binnen. Ik voel mij fysiek én mentaal veel beter en sterker; ben mijzelf meer gaan waarderen. En ik heb het verleden losgelaten. Sporten ben ik onwijs leuk gaan vinden, met plezier bootcamp / crossfit ik nu 5 keer in de week, terwijl ik voorheen het wóórd ‘sporten’ al niet aan kon. Sporten onder professionele begeleiding en voedingscoaching zijn zeer belangrijk, en als je dan ook nog eens continue steun krijgt en waardering, motiveert dat enorm! Het voelt alsof ik nu eindelijk mijzelf kan zijn, de echte persoon heb gevonden en nu in het goede lichaam zit. Ik geniet veel meer van het leven, voel mij zekerder en maak veel gemakkelijker contact met andere mensen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply