Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het vragenuur: alles over effectief je rimpels aanpakken!
  Rate this post

  Herken je dat? Als tiener en twintiger voelde je je onzeker. Van álles wilde jij aan jezelf veranderen: je neus, je oren, je figuur en je huid. Maar als je die foto’s van vroeger bekijkt, snap je niet waarom je vroeger zo ontevreden was. Want wat had je toen een mooi, fris en jong gezichtje. Zucht, kon je de tijd maar terugdraaien. Dan ging je nu met een uitgeruste, frisse en zelfverzekerde look naar je werk.

  De zon en de luchtvervuiling hebben inmiddels namelijk hun sporen achtergelaten. Die rimpel boven je neus, die lijntjes bij je mond… Daar voel jij je niet prettig bij! Gelukkig is daar wat aan te doen met verschillende rimpelbehandelingen. Welke oorzaak jouw huidveroudering ook heeft: met een rimpelbehandeling kom je weer letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel. In het vragenuurtje met Dokter André vragen wij hem de doktersjas van het lijf over de verschillende behandelingen!

  Dokter André, ik heb vroeger veel gerookt en dit zie ik nu aan mijn lippen terug. Deze lijken dunner geworden, en er zitten veel lijntjes in. Wat kan ik doen?

  Dokter André: ‘Dé uitkomst is een speciale lipfillerbehandeling waarbij je middels fillers het veilige hyaluronzuur krijgt toegediend. Dit gebeurt met heel kleine, fijne injecties, die de huid van je lippen weer glad en gezond maken. Je mond krijgt hierdoor de perfecte vorm en zijn jeugdigheid weer terug. Het resultaat: zachte, gezonde en goed gehydrateerde lippen, die vrij van rimpeltjes en lijntjes zijn! Het effect is trouwens 9 tot 12 maanden te zien. De behandeling doet mede door een eventueel aan te brengen verdoving weinig pijn.’

  Dokter André, wat is eigenlijk het verschil tussen botox en fillers?

  ‘Met fillers worden de gevolgen van huidveroudering aangepakt. Een slappere huid is namelijk het gevolg van minder hyaluronzuur en collageen in de ouder wordende huid. Door hyaluronzuur of calciumhydroxyapatiet in de huid aan te brengen wordt de huid weer voller en steviger, waardoor de huid weer strakker en minder rimpelig wordt. Ook calciumhydroxyapatiet is van nature aanwezig. Deze stof zorgt voor de aanmaak van collageen. Ook collageen neemt af naarmate je ouder wordt. Met fillers worden deze stoffen in je huid aangebracht, waardoor die weer stevig en glad wordt, en diepere plooien en fijne lijnen verdwijnen. Niet alleen voor je lippen kunnen fillers worden gebruikt. Ook voor het opfrissen van je gezicht, hals en handen zijn ze geschikt. Zo krijgt de huid van je gezicht, je hals of handen weer een gezondere en frissere uitstraling. Mede afhankelijk van je leefstijl kan het effect bij de meeste mensen 9 tot 18 maanden aanwezig blijven.

  Botox daarentegen wordt gebruikt als spierspanning de oorzaak is van een verouderde en zorgelijke look. Denk aan die fronsrimpel, de rimpels op je voorhoofd of die kraaienpootjes. Botox is dan de perfecte oplossing. Hiermee worden de spiertjes in het betreffende probleemgebied tijdelijk uitgeschakeld, waardoor ze geen rimpels meer kunnen maken. Botox is na gemiddeld 3 tot 5 maanden uitgewerkt.’

  Dokter André, ik zou graag iets aan mijn rimpels willen doen, maar ik vind het idee van injecties niet zo prettig. Zijn er toch mogelijkheden voor mij?

  ‘Als je geen injecties wilt, dan is HiFu-therapie (ook wel bekend als Ultherapie) iets voor jou. Tijdens de HiFu-therapie wordt in de diepere huidlagen energie opgewekt door ultrasoongeluid, waardoor niet zichtbare kleine beschadigingen worden aangebracht. Door het zelfhelend vermogen van de huid wordt aanwezig collageen gereorganiseerd en wordt nieuw collageen gevormd. Het resultaat hiervan is dat in de maanden na de éénmalige behandeling een langzame versteviging van de huid optreedt waarbij het maximale effect na 3-5 maanden bereikt is. Na anderhalf tot twee jaar is een vervolgbehandeling te adviseren.’

  Dokter André en PMU
  Permanente make-up zorgt voor stralende wenkbrauwen, lippen en eyeliner, op élk moment van de dag. Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon. In tegenstelling tot echte make-up loopt PMU namelijk niet uit. Met behulp van een dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Het resultaat is heel natuurlijk, en blijft een aantal jaren zitten. De permanente make-up vervaagt langzaam, waarna je weer naar Dokter André kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.

  Dokter André
  Voor behandelingen aan je gezicht, hals en handen ben je bij cosmetisch arts Dokter André aan het juiste adres. André is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en heeft hier al jaren ervaring mee. Zijn doel is om je gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht behouden blijft. Tijdens de eerste, vrijblijvende afspraak bespreken jullie samen jouw wensen en verwachtingen. Jullie bekijken welke behandeling het beste bij jou past. Dokter André neemt alle tijd voor je. Uiteindelijk maak jij de keuze die goed voelt en helemaal bij jou past. Ook ben je bij de Beautyworld op de juiste plek voor PMU waar Warda van Fabulash als PMU-artiest de mooiste resultaten weet te bereiken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply