Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het ‘wauw’-effect op je bruiloft
  Rate this post

  Het zit er nu echt aan te komen: de bruiloft! Je hebt mogelijk al een idee hoe het feest eruit moet gaan zien. Maar al die partijen die daarbij komen kijken: kan dat niet wat gemakkelijker? Dat kan inderdaad!

  Je kunt bij Bubbles & More terecht voor het complete plaatje voor je bruiloft, zodat je helemaal ontzorgd wordt. Dat is gemakkelijk, want zo hoef je geen beroep te doen op verschillende leveranciers. Neem voor de eerste afspraak een lijstje mee met jullie wensen, een kleurenschema en eventueel een moodboard; dan worden jullie wensen rond kleuren, smaken en uitstraling vertaald in een geheel waarbij de verschillende onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Je wordt gewoon blij van de kwaliteit die je ziet! Alles is gericht op het ‘wauw’-effect op je bruiloft.
  Onder het Bubbles & More-concept vallen Bubbles & Blessings (brasserie), Bubbles & Bakery (bakkerij), Bubbles & Bloom (bloemist) en Bubbles & Home (styling en inrichting). Je kunt gebruik maken van het aanbod van alle onderdelen, of van één of enkele daarvan.

  Bloemen
  Bij een mooie romantische bruiloft horen natuurlijk ook verse bloemen! En dan gaat het niet alleen om een prachtig bruidsboeket, maar ook om de aankleding van de feestlocatie met de juiste bloemen. Bubbles & Bloom kan alles rond bloemen voor je verzorgen, van corsages en losse bloemstukken tot complete boeketten en alles daartussenin. Wil je graag een bloemenboog? Ook dat is mogelijk. Heeft het feest een bepaald thema? Wil je dat een bepaalde symboliek terugkomt in de aankleding? Zijn er bepaalde plekken op de locatie waar je de bloemen graag ziet? Zijn er bepaalde soorten die je graag wilt of juist niet? Geef je wensen door, dan wordt daar rekening mee gehouden.

  Bruidstaart
  Bij Bubbles & Bakery kun je onder andere terecht voor een fantastische bruidstaart! Weet je al wat je wilt? Bespreek dan je wensen, of laat een voorbeeld van bijvoorbeeld Instagram of Pinterest zien; dan wordt dat met veel liefde voor je nagemaakt. Allerlei soorten taarten zijn mogelijk, dus niet alleen een klassieke bruidstaart met een vulling van bavarois, maar ook bijvoorbeeld chocoladetaart, carrotcake, dripcake en ‘red velvet’-cake. Zo zet je je gasten nét even wat anders voor!

  Trouw- en feestlocatie
  Wist je dat Bubbles & Blessings een officiële trouwlocatie is? Je kunt hier dus ook het jawoord geven, én je kunt het feest hier laten plaatsvinden. De locatie is prima geschikt voor middelgrote gezelschappen tot zo’n 30 personen. De inrichting is romantisch. Je kunt dan ook gebruik maken van de keuken, die net als het overige aanbod prima kwaliteit levert.

  Inrichting en styling
  Bubbles & Home kan de door jullie gekozen feestlocatie helemaal inrichten en stylen naar jullie smaak. Van de stoelen en het servies tot aan de naamkaartjes voor op de tafels van de gasten: alles kan gehuurd worden. Brocante servies, voor een romantische bruiloft, is er van het Franse merk Gien. Wil je liever een wat modernere uitstraling? Dan is bijvoorbeeld servies van Pip Studio. Als jullie je wensen aangeven, kan er een gedekte tafel als voorbeeld getoond worden. Zo weet je hoe het er op de grote dag zelf gaan uitzien!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply