Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het zelfhelend vermogen van je lichaam ondersteunen

  Een longontsteking. Wát? Rust nemen? Nog erger! Voor een eigenaar van 4 bedrijven is ‘rust houden’ een ongewenste aanbeveling. Ik geniet namelijk van elk minuutje ‘geen rust’, omdat ik doe wat ik het liefste doe en dat is NLP uitdragen als gereedschap om je lekker in je vel te voelen. En kijk nu…, nu was ik zelf ziek!

  Ik besloot om de hoogste NLP-dosering tot me te nemen: ‘The Healer Within’, afgekort THW. De gedachte waar THW van uitgaat, is dat ons lijft ons voortdurend signalen geeft. Signalen die we met grote regelmaat negeren; precies wat ik wekenlang had gedaan. De uitvoering van THW bestaat uit het herkennen van onbewuste signalen, om zodoende met je onbewuste – je lijf, dus – te praten. Je kunt dan informeren of de on-balans, je ziek-zijn bekend is bij je onbewuste. En, als dat zo is, of je onbewuste kan meehelpen deze onbalans te verhelpen. Zo ja, kan je onbewuste daar dan actie op ondernemen en hoeveel tijd is daarvoor nodig?

  The Healer Within is een toverachtige techniek. In de sessie die ik met mezelf deed – volgens de instructies van NLP-grondlegger John Grinder – wilde mijn onbewuste maar al te graag het helingsproces aangaan. De tijd die deze hiervoor wist nodig te hebben, was een week. En echt, terwijl ik halverwege die week een nieuwe training opstartte, voelde ik mij op de zevende dag na het THW-proces een stuk beter. Mijn studenten zagen mijn ogen weer glimmen van passie en plezier. Magie!

  – Angélique de Graaff

  Wat is NLP?
  ‘NLP’ staat voor ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’. NLP werd min of meer bij toeval ontdekt doordat sommige psychiaters geweldige successen met hun cliënten wisten te behalen in slechts een tiental sessies. Die ontdekking zorgde ervoor dat er een onderzoek tot stand kwam waaraan verschillende professoren, beroemde wetenschappers en therapeuten meewerkten. En zo werd NLP als techniek geboren. Het is een beproefde methode die aanvankelijk op veel weerstand stuitte binnen de gevestigde orde van psychologen en psychiaters en andere gezondheidsprofessionals. Inmiddels leren velen uit deze en andere beroepsgroepen hoe NLP helpt bij het managen van emoties, gedachten en onbewust processen.

  The Healer Within
  The Healer Within is een NLP-techniek die gebruik maakt van een aantoonbare en algemeen aanvaarde vooraanname: het menselijk lichaam beschikt over een zelfherstellend vermogen. The Healer Within maakt het mogelijk om contact tussen jezelf en je lichaam op een zodanige manier te herstellen dat heling kan plaatsvinden. Gewoon omdat je jezelf weer in verbinding stelt met je lichaam, je jezelf ertoe aanzet om te ‘luisteren naar’ en ‘aan te voelen’ wat er nodig is om te herstellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply