Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het zit ‘m in je voeten
  Rate this post

  Het menselijk lichaam werkt als een goed afgestelde machine. Het lichaam is perfect in balans als alle onderdelen optimaal functioneren en samenwerken. Als één deel van het lichaam niet goed functioneert, kunnen andere onderdelen overbelast raken en problemen geven. De balans raakt verstoord. Stress en spanning spelen hierbij vaak een rol. Gevolg is dat er ernstige en minder ernstige klachten kunnen ontstaan, waaronder hart- en vaatziekten.

  Je kunt zelf preventieve maatregelen nemen, bijvoorbeeld door gezonder te leven, te stoppen met roken, meer te bewegen en op je voeding te letten. Meestal lukt het niet om ook de stress en spanning weg te nemen. Reflexzonetherapie kan hierbij helpen. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten op velerlei gebied, waarbij niet alleen naar de klacht gekeken wordt, maar naar de hele persoon, de leefomstandigheden, voorgeschiedenis, voeding enzovoort. Het doel van de behandelingen is die balans te helpen herstellen.
  Organen en weefsels van het lichaam reflecteren zich in onder meer de voeten. Via de voeten kan hierdoor het hele lichaam behandeld worden. Andere gezondheidsklachten, zoals nek- en schouderklachten, problemen met de spijsvertering of slaapproblemen, kunnen ook met reflexzonetherapie verminderen. De behandeling is heel ontspannend, je komt erdoor tot rust en dan kan het zelfherstellende vermogen van het lichaam zijn werk doen. Veel mensen blijven terugkomen na een behandeltraject. Reflexzonetherapie werkt ook preventief; zie het als een APK voor lichaam en geest!
  Paula is als gediplomeerd reflexzonetherapeut aangesloten bij een beroepsvereniging. De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply