Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hey, het is oké
  Rate this post

  Al heel lang hadden ze ernaar uitgezien en eindelijk was het zover: Bart en Ilse waren zwanger. ‘We hadden verwacht dat we vanaf dat moment op een roze wolk zouden zitten, maar niets was minder waar.’

  De zwangerschap was pittig en de bevalling was zwaar en eindigde uiteindelijk in een spoedkeizersnee. ‘Daardoor heb ik de geboorte van Ties niet bewust meegemaakt’, vertelt Ilse teleurgesteld. ‘Toen ik hem voor het eerst zag, voelde ik helemaal niets. Die ‘moedergevoelens’, waarover je iedereen hoort, bleven bij mij uit.’

  Ilse voelde zich schuldig en werd steeds somberder. ‘Eigenlijk wilde ik Ties maar liever zo min mogelijk zien. Ik raakte in paniek van die gevoelens. Er was ook niemand met wie ik erover kon praten, want juist iedereen vond hem zo’n voorbeeldige en schattige baby. Ik heb me toen heel alleen gevoeld en heb vaak aan mezelf getwijfeld. Dit was toch niet normaal?’

  ‘Uiteindelijk kwam ik op het idee om Judith te bellen’, vervolgt Ilse. ‘Zij heeft me ooit via hypnose van mijn rookverslaving afgeholpen, en ik hoopte dat ze nu ook iets voor me kon betekenen. Judith vertelde me dat dit veel vaker voorkomt. Corona heeft dit ook nog eens versterkt: maar liefst 1 op de 10 vrouwen heeft tijdens of na de zwangerschap last van een angststoornis of depressie. Om hier meer aandacht voor te vragen, is de overheid onlangs zelfs de campagne ‘Hey, het is oké’ gestart. Zelf heb ik veel baat gehad bij een paar sessies bij Judith waarmee ze me uit die negatieve spiraal van die depressieve gevoelens heeft gehaald. Ik kan nu eindelijk ten volle van mijn zoontje genieten. Ik ben blij met die overheidscampagne, want het is belangrijk dat deze problematiek sneller herkend wordt.’

  Energetische hypnotherapie: de voordelen
  – In een paar weken van je klachten af in plaats van een langdurige therapie
  – Geen lange wachtlijst, dus afspraak op korte termijn
  – Natuurlijke methode zonder neveneffecten en te combineren met andere therapie en/of medicatie
  – Je hoeft niet uren te praten over je ‘probleem’
  – De oplossing zit in jou en Judith laat jou de oplossing vinden
  – Je verliest niet de controle. Sterker nog: je bent de controle al kwijt, anders had je nu geen probleem. Judith geeft jou de controle over jezelf juist weer terug!

  Resultaten na energetische hypnotherapie
  – Minder stress, meer plezier en meer grip op je dagelijks leven
  – Vertrouwen in jezelf en in de toekomst
  – Ontspanning en prettiger ‘in je vel’ zitten
  – Meer rust in je hoofd en beter omgaan met je emoties
  – Meer zelfvertrouwen en kunnen opkomen voor jezelf
  – Je slaapt weer beter

  Zit je niet lekker in je vel?
  Loop er niet langer mee rond. Je hebt altijd een keuze, er is altijd een oplossing. Judith kan jou laten ervaren wat het is om écht blij te zijn met jezelf, zodat jij weer gelukkig de wereld instapt. Laat je bevrijden van gevoelens die zijn ontstaan door wat het leven met zich heeft meegebracht, zoals blokkades in jezelf, je ‘drive’ missen, je energieloos voelen, je ‘oude ik’ missen, niet van jezelf houden, gebrek aan eigenwaarde, stress, depressie, ongelukkige gevoelens, burn-out, trauma’s, verdriet, irritatie en/of boosheid, geen zelfvertrouwen, (sociale) angsten, overgewicht, eetverslaving, eetstoornis of rookverslaving. Met energetische hypnose kun je ‘loslaten’ om weer lichter door het leven te gaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply